Ο πρώην βουλευτής κ. Σάββας Εμινίδης συμμετείχε στην εκδήλωση παρουσίασης της νέας φανέλας του ΑΟΚ.

Όπως ανέφερε “Βρέθηκα και εγώ στην εκδήλωση του ΑΟΚ για την παρουσία της νέας φανέλας όπου εκεί παρουσιάσθηκαν τα νέα παιδιά που απαρτίζουν την φετινή ομάδα και χρειάζονται την στήριξη μας φυσικά, την ψυχική αλλά και οικονομική μας στήριξη!

Για να υπάρχει αυτή η ομάδα και στο μέλλον και να συνεχίσει να μας δίδει χαρές χρειάζεται βοήθεια. Έτσι λοιπόν έγινε μια πολύ ωραία εκδήλωση ενώ οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα στον ΑΟΚ και δίδουν και την ψυχή τους για να δημιουργήσουν κάτι καλό κάνουν το κάθε τι που θα μας δώσει τη δυνατότητα να υπάρχουμε, να μην σβήσουμε γιατί βλέπετε ότι ομάδες σβήνουν μια και αυτό είναι το νέο στοιχείο που υπάρχει πλέον στην κοινωνία μας».

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Ο ίδιος εκτιμά ότι το οικονομικό ζήτημα είναι αυτό που ρυθμίζει τα πάντα. “Όλες οι τάξεις, οι αγρότες που ανέμεναν και αποζημίωση, οι αγρότες του Παγγαίου που επλήγησαν έντονα έχουν τα δικά τους θέματα, τα σταφύλια δεν πουλιούνται, οι τιμές πώλησης 40 λεπτά είναι ελάχιστες άρα που να τα κολλήσεις όλα αυτά, βλέπουμε δηλαδή μια τραγική κατάσταση. Και πρέπει να το δουν το θέμα οι κυβερνώντες και δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η καλύτερη πρόταση. Μένουν πολλά σταφύλια απούλητα και είναι αλήθεια ότι θα σαπίσουν….

Θα γίνουν τσίπουρο; Και εκεί υπάρχει θέμα αλλά γενικά πρέπει να βρεθούν λύσεις μια και μιλάμε πλέον για καταστροφή. Ακόμη και τα ακτινίδια έχουν θέμα. Χαμηλές τιμές, με 40 λεπτά τιμή πώλησης οπότε αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι φέτος η χρονιά για τους παραγωγούς είναι η χειρότερη…

Είναι και τα άλλα τραγικά, έχουμε και τις ιστορίες με τα σπίτια, βγάζουν σπίτια σε πλειστηριασμό, μια κοινωνία που βλέπεις ότι σου σφίγγουν τον κλοιό για να σε πνίξουν. Δεν είναι κατάσταση αυτή, δεν είναι κοινωνία αυτή! Εδώ πρέπει να αντιδράσει συνολικά η κοινωνία μας” τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΜετακινήσεις μεταναστών από το υδραγωγείο Πλατανότοπου
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη της υφυπουργού Υγείας, Ζωής Ράπτη, στην Καβάλα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ψυχικής Υγείας, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη, Αλέξη Πολίτη