Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές και στον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας. Ο πρόεδρος του κ. Γιώργος Γραμμένος, που επανεξελέγη, σε δηλώσεις του έκανε λόγο για ένα πολύ ήρεμο κλίμα.

Ο κ. Γραμμένος ανέφερε ότι “Οι ενδείξεις ήταν θετικές αν και ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά όμως είχαμε κάποια σημάδια ότι θα πηγαίναμε καλά και αυτό τελικά έγινε πράξη.

Ήσυχα και χωρίς πρόβλημα, σε κλίμα συνεργασίας και αγάπης πορευθήκαμε. Άλλωστε εμείς ως Δικηγορικός Σύλλογος έχουμε να αντιμετωπίσουμε κοινά προβλήματα για όλους και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν περισσεύει ούτε ώρα ούτε χρόνος για άγονες αντιπαραθέσεις.

Είμαστε υποχρεωμένοι από σήμερα κιόλας τα νέα παιδιά και το παλιό συμβούλιο να προγραμματίσει δράσεις, Μας περιμένουν πολλά και θέλουμε ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας να έρθει κοντά στην κοινωνία και να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν».

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ

Και πρόσθεσε ότι «Θέλουμε να καταλάβουν οι πολίτες ότι στεκόμαστε δίπλα τους, αγωνιζόμαστε αν όχι όλοι, η πλειοψηφία μας τουλάχιστον για το δικό τους καλό και το καλό των αδυνάτων και είμαστε το τελευταίο οχυρό στην αυθαιρεσία της εκτελεστικής εξουσίας και εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να προασπίσουμε και να σταθούμε εμπόδιο απέναντι σε αυτές τις αδικίες και αυθαιρεσίες των κυβερνώντων. Κοιτάζουμε εκτός από την ψηφιακή δικαιοσύνη, η οποία και είναι προ των πυλών, να έχουμε σύντομη απόδοση της δικαιοσύνης μια και αυτό είναι το παν.

Επίσης μας απασχολεί το θέμα της ακρίβειας, μια και η Δικαιοσύνη έχει γίνει πολύ ακριβή για τον πολίτη. Οι φόροι είναι μεγάλοι, αγωνιζόμαστε να μειώσουμε τον ΦΠΑ αλλά πρέπει ο αγώνας μας γενικά να συνεχισθεί ακόμη πιο δυνατός».

Προηγούμενο άρθροΕλάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: «Δώρο» Χριστουγέννων για 240.000 φτωχές οικογένειες – Πώς θα γίνει η διπλή πληρωμή
Επόμενο άρθροΠαραδόθηκαν στο Σύλλογο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου τα χρήματα που συγκέντρωσαν οι Καφεζυθοπώλες της Καβάλας από τη δράση Pink Ribbon