Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας ένας 5χρονος μουσουλμάνος από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη μητέρα του και έναν άνδρα σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Η ζωή του παιδιού κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή σύμφωνα με γιατρούς και νοσηλευτές. Ο μικρός βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από έναν 35χρονο μουσουλμάνο στην Άβαντος με πολύ σοβαρά χτυπήματα. Ο 35χρονος μουσουλμάνος μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αντιληπτός από την αστυνομία που «χτενίζει» την περιοχή, ενώ ασφαλείς αποκλειστικές πληροφορίες, λένε πως πρόκειται για «γνωστό» τοξικομανή της περιοχής της Άβαντος.

Η μητέρα του παιδιού νωρίτερα βρέθηκε στην Αστυνομία προκειμένου να δώσει κατάθεση για το τραγικό συμβάν.

Συνελήφθη πρίν λίγο ο 35χρονος μουσουλμάνος που ξυλοκόπησε άγρια τον 5χρονο, από άνδρες του Τ.Α της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-evros.gr, ο 35χρονος διατηρούσε σχέση με τη μητέρα του 5χρονου με την οποία και συζούσαν τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο 35χρονος βιοπραγούσε σε βάρος του παιδιού σχεδόν καθημερινά. Ο μικρός που ακόμη βρίσκεται στο χειρουργείο, είναι παιδί από τον πρώτο γάμο της μητέρας του, ενώ μαζί με τον 35χρονο έχουν αποκτήσει κι άλλο παιδί.
Αύριο Τρίτη 15 Μαρτίου, ο συλληφθής πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της Αλεξανδρούπολης.

Πηγή:e-evros.gr

Προηγούμενο άρθροΓιατί πετάμε χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα
Επόμενο άρθροΝέα απάντηση Κτηνοτρόφων-Αγροτών στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για τα επεισόδια σε εκδήλωσή του