Σε συνέχεια παλαιότερης ανάρτησης μας (Μάιος 2015) που αφορούσε την απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται το Παλαιό Δημοτικό Κοιμητήριο Χρυσούπολης και γνωρίζοντας την όλη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη, περιμέναμε να δούμε την πρέπουσα σοβαρότητα και να έχει ολοκληρωθεί επιτέλους η διαδικασία ,όμως αντί αυτού η κατάσταση παραμένει ως έχει.(πλήρες εγκατάλειψη)

Συνοψίζοντας λοιπόν 

Οφείλουν και οι τρεις συνδυασμοί που έχουν την ευθύνη τήρησης και έλεγχου της δημοτικής εξουσίας να δείξουν την οφειλόμενοι τιμή στους αποθανόντες συμπολίτες μας.

  
Δυστυχώς τα χόρτα μέσα στο Παλαιό Δημοτικό κοιμητήριο έχουν ξεπεράσει το ένα μέτρο ,έχει διακοπεί η τροφοδοσία του νερού ,τα σκουριασμένα κάγκελα εντός του κοιμητηρίου εγκυμονούν κινδύνους. Παρατηρούνται φαινόμενα πλήρους εγκατάλειψης.( Ποιός έχει προβεί σε σήμανση των ενεργών μνημάτων με διάφορα χρώματα και σχέδια βεβήλωση κύριοι ας σοβαρευτούμε επιτέλους)

  
Κύριοι ασκούντες Δημοτική εξουσία δείξτε την οφειλόμενη τιμή και συντηρήσετε άμεσα το χώρο του Παλαιού Δημοτικού κοιμητηρίου, μέχρι να αποχωρήσει και ο τελευταίος συμπολίτης μας ο χώρος είναι ΙΕΡΟΣ και όχι η εικόνα απαξιώσεις που υπάρχει σήμερα .

Ολοκληρώστε άμεσα την διαδικασία μεταφοράς και ξεκινήστε εργασίες αποκατάστασης του χώρου.

Η σημερινή εικόνα του χώρου δεν τιμά εσάς που ασκείτε διοίκηση στο τόπο ,ούτε και εμάς που καθημερινά διερχόμαστε από το χώρο.

  
Οι Φωτογραφίες είναι για του λόγο του αληθές όλων των παραπάνω και παρακαλώ τους ενεργοποιημένους συνδημότες μας να μεταφέρουν τα αναγραφόμενα όπως κρίνουν καλύτερα.

  
Πηγή:chrysoupolinews.wordpress.com

Προηγούμενο άρθροΕνισχύονται σταθερά τα μπλόκα της Δράμας
Επόμενο άρθροΓενικός πολεοδομικός σχεδιασμός του Δήμου Θάσου (ΓΠΣ)-Και τώρα τι;;;