Το κλίμα από το πιο κρύο τελωνείο της χώρας μετέφερε ο Θοδωρής Ιφόγλου, πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Δήμου Κάτω Νευροκοπίου

Στο τελωνείο Εξοχής είναι παραταγμένα 150 τρακτέρ και πολλοί αγρότες και κτηνοτρόφοι που ενισχύουν συνεχώς το μπλόκο. Είναι κλειστό επ’ αόριστον για εμπορικά φορτία, από την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 10:00 το πρωί, ενώ επιτρέπεται η διέλευση στα ΙΧ από τις 3:00 έως τις 5:00 το απόγευμα και από τις 11.00 βράδυ μέχρι τις 10.00 το πρωί.Στο μπλόκο των Κοκκινογείων Δράμας είναι συγκεντρωμένα 210 αγροτικά μηχανήματα και πολλοί αγρότες. Είναι κλειστό από τις 6:00 μέχρι τις 11.30 το βράδυ.

Στα Μάρμαρα του Σκαρί, το τρίτο μπλόκο της Δράμας, βρίσκονται περίπου 100 αγροτικά μηχανήματα και η αντίστοιχη δύναμη από αγρότες. Την Παρασκευή 5/2 προχώρησαν  σε 12ωρο αποκλεισμό από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ.

Ο κ. Ιφόγλου συνέταξε μια δήλωση συμπαράταξης των Δραμινών στον αγώνα των αγροτών η οποία υπεγράφη στο μπλόκο της Εξοχής από πολλούς πολίτες. Να σημειωθεί ότι οι Δραμινοί επιμένουν ότι οι συνάδελφοί τους αγρότες θα πρέπει να εξυπηρετούν όλα τα ιατρικά περιστατικά και να μην εμποδίζουν την διέλευση ασθενοφόρων ή γιατρών θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Προηγούμενο άρθροΣπουδαίο έργο απο την Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ελευθερούπολης
Επόμενο άρθροΠαλιό Δημοτικό Κοιμητήριο Χρυσούπολης:Εικόνες εγκατάλειψης