Σε παρεμβάσεις στην ακτή της Καλαμίτσας προχωρά η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Καβάλας, όπως δήλωσε στο Lobby 101.8 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Κυριάκος Σταυρίδης: “είχαμε στο πρόγραμμα απολύμανση στο εσωτερικό, γίνονται εργασίες να να κατέβει η άμμος στην αρχική θέση διότι οι ισχυροί άνεμοι την έχουν ανεβάσει, γίνεται η προεργασία για τις πόρτες και τα παγκάκια. Επιδίωξή μας είναι μετά το τέλος του συναγερμού να είναι έτοιμη η παραλία να υποδεχθεί τους Καβαλιώτες”.

Σε ότι αφορά τις τροφές για τα αδέσποτα στον δήμο Καβάλας, ο κ. Σταυρίδης δήλωσε πως: “δώσαμε τα πρώτα πέντε τσουβάλια τα οποία έπρεπε να διαχειριστεί ο Αίσωπος. Σήμερα δώσαμε με τη νέα παραλαβή άλλα 20 τσουβάλια και 20 κουτιά με κονσέρβες για μπορέσει να γίνει καλύτερη διαχείριση. Και οι δικοί μας οι υπάλληλοι και οι 34 αιτήσεις που έγιναν από φιλόζωους λειτουργεί κανονικά. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Δώσαμε πάνω από μισό τόνο τροφές”.

Σχετικά με την καθαριότητα και τις αποψιλώσεις χόρτων η υπηρεσία συνεχίζει κανονικά με όλες τις προγραμματισμένες εργασίες.

Ο δρόμο της ΜΟΜΑ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει και πιθανόν στο σημείο να γίνει και κάποιο πεζοδρόμιο απέναντι από εκεί που έγινε η κατολίσθηση.

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Κυριάκος Σταυρίδης στο Lobby 101.8 από την αρχή έως το 3.35

Προηγούμενο άρθροΠρόταση του ΤΕΕ ΑΜ στους δήμους Καβάλας και Δράμας για ψηφιακή αναβάθμιση υπηρεσιών
Επόμενο άρθρο800 υφασμάτινες μάσκες στη δομή του “Ασημακοπούλου” από εθελοντές και εργαζόμενους της “Κοινωνικής Αλληλεγγύης”