Η Αναπτυξιακή Καβάλας ΑΑΕ ΟΤΑ σε συνέχεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου προέβη στην επικαιροποίηση αυτού, με την εκλογή και ανάληψη της προεδρίας από τον Δήμαρχο Θάσου κύριο Λευτέρη Κυριακίδη στην θέση του παραιτηθέντος κυρίου Φίλιππου Αναστασιάδη Δημάρχου Παγγαίου.

Η εν λόγω αλλαγή προέκυψε, σε συνέχεια της πρόθεσης και της δέσμευσης του κυρίου Αναστασιάδη στην αρχή της θητείας του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου πριν 2 χρόνια, να μοιραστεί το αξίωμα του Προέδρου με τον κύριο Κυριακίδη, που έτυχε τότε, της αποδοχής και της σύμφωνης γνώμης των Δημάρχων Καβάλας και Νέστου καθώς και των λοιπών μελών του διοικητικού συμβουλίου και πραγματοποιήθηκε σήμερα. Η εταιρεία στο σύνολο της και μετα αυτή την αλλαγή θα εξακολουθήσει να στηρίζει την αναπτυξιακή διαδικασία της περιοχής και των ανθρώπων της. Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου ισχύει ως εξής από σήμερα:

Ελευθέριος Κυριακίδης Πρόεδρος, Δήμαρχος Θάσου
Θεόδωρος Μουριάδης Αντιπρόεδρος Α΄, Δήμαρχος Καβάλας
Σταύρος Τσολάκης Αντιπρόεδρος Β΄, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θάσου
Φίλιππος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Δήμαρχος Παγγαίου
Σάββας Μιχαηλίδης Σύμβουλος, Δήμαρχος Νέστου.
Δημήτριος Βλάχος, Σύμβουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νέστου
Ελένη Μπενή Σύμβουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παγγαίου
Κλέαρχος Σαραντίδης Σύμβουλος, εκπρόσωπος ΕΑΣ Καβάλας
Λεωνίδας Παππάς Σύμβουλος, εκπρόσωπος ΠΕΔ ΑΜΘ
Για την ΑΝΚΑ ΑΑΕ ΟΤΑ

Ο Πρόεδρος

Λευτέρης Κυριακίδης

Προηγούμενο άρθροΓ. Πλακιωτάκης: «Έδωσα εντολή για τεκμηριωμένη εισήγηση για την Ακαδημία του Λιμενικού Σώματος της Αλεξανδρούπολης»
Επόμενο άρθροΜητρόπολη Ελευθερουπόλεως: Εκοιμήθη ο πατήρ Αθανάσιος Πυθαράς