Το γεγονός ότι έχει δώσει εντολή για την ανάληψη όλων των δεδομένων με στόχο την εξαγωγή μιας τεκμηριωμένης εισήγησης αναφορικά με το ζήτημα της Ακαδημίας του Λιμενικού Σώματος της Αλεξανδρούπολης εξήγγειλε σήμερα το πρωί από την Αλεξανδρούπολη ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ειδικότερα, ο κ. Πλακιωτάκης συμμετείχε σε σύσκεψη με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Του ΟΛΑ, Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ και Κωσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου, κατά την οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα αλλά και οι ευκαιρίες άνθησης του οργανισμού. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και οι Βουλευτές Έβρου, Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης και Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, Άκης Παρασκευόπουλος, καθώς και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης.

«Δεν είμαι εδώ για να δημιουργήσω πρόσκαιρες εντυπώσεις ή να δώσω πρόσκαιρες υποσχέσεις»

«Τα θέματα της ακριτικής Ελλάδας τα αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερο πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο. Αυτό που έχω να δηλώσει σήμερα από την Αλεξανδρούπολη είναι ότι θα δώσω εντολή ώστε να αναληφθούν οι παράμετροι και όλα τα δεδομένα, έτσι ώστε να υπάρξει μια τεκμηριωμένη εισήγηση, λαμβάνοντας κυρίως το εθνικό όφελος που μπορεί να προκύψει από μια σημαντική επένδυση στην ακριτική περιοχή του Έβρου» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Αμέσως, ο Υπουργός Ναυτιλίας μετά μετέβη στη Σαμοθράκη ώστε να εγκαινιάσει το νέο υπερσύγχρονο πλωτό ασθενοφόρο που παρέλαβε το Κέντρο Υγείας για τις ανάγκες της νήσου. Εκεί θα συναντηθεί με το δήμαρχο Σαμοθράκης, Νικόλαο Γαλατούμο, το διευθυντή του ΚΥ της νήσου, Γεννάδιο Διαμαντόπουλο, καθώς και με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς.

Προηγούμενο άρθροΆγιος Παΐσιος: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega
Επόμενο άρθροΟ Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης νέος Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Καβάλας