Στο πλευρό των προέδρων των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Καβάλας, είτε αυτοί συμπορευθούν μαζί του, είτε όχι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, δηλώνει ότι θα σταθεί ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης.

Ο επικεφαλής του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού ”Η Καβάλα Μπροστά”, είχε συνάντηση την περασμένη Παρασκευή (24/3) με πολλούς από τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Καβάλας και είχε συζήτηση μαζί τους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ

Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Εριφυλλίδης, επισήμανε σχετικά ότι ”Η συνάντηση δεν ήταν προγραμματισμένη. Βρέθηκα την περασμένη Παρασκευή στον Αμυγδαλεώνα για τους Χαιρετισμούς στην εκκλησία, αλλά και για να συναντηθώ στη συνέχεια με φίλους και υποστηρικτές μου εκεί. Έτυχε εκείνο το βράδυ στο ίδιο εστιατόριο, να είναι πολλοί από τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων του Δήμου Καβάλας. Ήταν μια πολύ ευχάριστη συνάντηση, καθίσαμε μαζί αρκετή ώρα, μιλήσαμε για τα θέματα που τους απασχολούν. Τους είπα ότι θα είμαι στο πλευρό τους από οποιαδήποτε θέση, είτε αποφασίσουν κάποιοι από αυτούς να έρθουν μαζί μου, είτε αποφασίσουν να ενταχθούν σε κάποιον άλλον συνδυασμό. Πλέον με τον καινούργιο νόμο δεν μπορούν να υπάρχουν ανεξάρτητοι συνδυασμοί για τα τοπικά συμβούλια, το οποίο το θεωρώ λάθος. Ο νομοθέτης θα έπρεπε να δίνει τη δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να μπορούν ανεξάρτητα να αποφασίζουν για τα τοπικά τους συμβούλια. Τώρα θα πρέπει οι υποψήφιοι πρόεδροι να ενταχθούν σε κάποιον συνδυασμό. Εγώ, είτε ενταχθούν μαζί μου, είτε όχι, θα είμαι στο πλευρό τους και στα χωριά μας που αξίζουν πραγματικά κάτι πολύ καλύτερο”.

Προηγούμενο άρθροΘετικά τα μηνύματα για τον τουρισμό στην Θάσο όπως δηλώνει η Μαρία Πολυμέρου
Επόμενο άρθροΠαράδοση φορητών απινιδωτών από το Δήμο Θάσου στους Ποδοσφαιρικούς και Αθλητικούς Συλλόγους της Θάσου