papas67-604x331

Τις τελευταίες ημέρες τακτοποιεί το προεκλογικό του πρόγραμμα και σχεδιάζει την προεκλογική του δράση ο Βαγγέλης Παππάς, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κι επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση». Το υλικό που θα είναι η αρχή της προεκλογικής προσπάθειας υπάρχει διαθέσιμο στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα της παράταξης στο facebook.

Καινούργιες φωτογραφίες, ελαφρώς τροποποιημένο το σήμα της παράταξης κι ένας προγραμματισμός που αρχίζει από τώρα. Το βασικό προεκλογικό μήνυμα του Βαγγέλη Παππά ήταν και παραμένει το ίδιο. Πρέπει να συνεννοηθούμε, σημειώνει, προκειμένου να βάλουμε το δήμο Καβάλας σε νέα ρώτα. Τα περί συνεννοήσεως αφορούν στη δική του υποψηφιότητα και στις υπόλοιπες, όσες είναι γνωστές και όσες θα ανακοινωθούν στην πορεία. Είναι φανερό ότι η προσπάθεια του κ. Παππά επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα νέα δεδομένα, που θέτει στην τοπική αυτοδιοίκηση η εφαρμογή του Κλεισθένη.

Ο Βαγγέλης Παππάς επισημαίνει: «Ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας αν και υπάρχει κόσμος που μας λέει ότι είναι νωρίς ακόμη. Εδώ και 15 ημέρες οι πυρήνες της παράταξής μας άρχισαν. Στο μεταξύ, έχουμε μεταβάλει στο σήμα μας σε κάτι πιο απαλό. Βάζουμε στη λογική μας πρώτα το εμείς και λιγότερο το εγώ».

Προηγούμενο άρθροΔιανομή τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ
Επόμενο άρθροΠαράγοντας του Κεραυνού Πέρνης «άρπαξε» από τον γιακά τον Δήμαρχο Νέστου! Δείτε το βίντεο