Εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ Καβάλας 
διεξήχθησαν από το πρωί στην αίθουσα του Διοικητηρίου Ν. Μάρτης για την ανάδειξη των προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν την Νομαρχιακή στο συνέδριο της ΝΔ, αλλά και για την ανάδειξη των υπευθύνων διαφόρων κοινωνικών και παραγωγικών φορέων για το Ν.Καβάλας.

Η προσέλευση χαρακτηρίζεται από τα στελέχη του κόμματος ικανοποιητική ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στις 20 Δεκέμβρη για την ανάδειξη του προέδρου της ΝΔ. Οι κάλπες άνοιξαν στις 10 ενώ για τις υπευθύνους των θεματικών όπου υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος δεν διεξάγεται εκλογική διαδικασία.

Στην εκλογική διαδικασία ξεχωρίζει η μάχη για τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας όπου η πρώην πρόεδρος του Κέντρου Προστασίας Παιδιού Μαρίνα Φιλιππίδου αντιμετωπίζει τον δημοσιογράφο Σάκη Παπουτσή και την Μαρία Παραντινού. Μάλιστα ο κ. Παπουτσής κατήγγειλε στο ΕΝΑ εκλογομαγειρέματα τις τελευταίες ημέρες κάνοντας αναφορά σε μία λίστα 100 ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ και τόνισε πως κατέθεσε ένσταση επί της διαδικασίας.

Προηγούμενο άρθροΔυο εκθέσεις φωτογραφίας φιλοξενούνται στη Δημοτική Καπναποθήκη με τίτλο «Γόνιμοι Δεσμοί»
Επόμενο άρθροΤορπιλίζουν τη συμφωνία επαναπροώθησης οι Τούρκοι! Πως αποφεύγουν την απέλαση οι μετανάστες