Έξαρση στα περιστατικά κορωνοϊού παρουσιάζονται στο Νοσοκομείο Καβάλας. Ο Διοικητής του κ. Ντίνος Κλειτσιώτης ανέφερε ότι προχθές νοσηλεύονταν 20 ασθενείς.

Όπως ανέφερε αρχικά “Το τελευταίο διάστημα είναι γεγονός ότι έχουμε μια έξαρση σε ό,τι αφορά τον κορωνοϊό και τα κρούσματα έχουν ανέβει. Απλά αυτό που παρατηρείται είναι ότι τα περισσότερα από αυτά που νοσηλεύονται αυτή την στιγμή είναι συμπτωματικοί οι οποίοι έρχονται από άλλες παθήσεις. Περιστατικά παθολογικά, ορθοπεδικά τα οποία έρχονται σε εμάς, μέχρι το πιο απλό κάποιος δηλαδή να έχει σπάσει το πόδι του ή το χέρι του και απλά διαπιστώνεται σε εμάς μετά και το μοριακό τεστ που κάνουμε ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Επομένως αυτό που κάνουμε εμείς είναι να τους βάλουμε στην κορωνοκλινική για να μην υπάρξει διασπορά μέσα στον χώρο του νοσοκομείου. Έχουμε ήδη 20 ασθενείς στον 5ο όροφο και είναι νούμερο διαχειρίσιμο από πλευράς μας αλλά υπάρχει έξαρση και δεν παρατηρείται μόνο στο νομό μας αυτή η κατάσταση.

Είναι και αλλού μια και πληροφορούμαστε και από διοικητές από άλλα νοσοκομεία ότι μιλάμε για την έξαρση των ημερών πανελλαδικά. Τα περισσότερα όμως περιστατικά είναι ασυπτωματικοί οι οποίοι έρχονται με άλλες παθήσεις».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι αν πάμε έτσι “μια και θυμάστε πολύ καλά ότι πέρσι το αντίστοιχο χρονικό διάστημα είχαμε περιστατικά πολλά μέσα στο νοσοκομείο. Ας ελπίσουμε ότι έτσι θα συνεχισθεί η κατάσταση προκειμένου να μην έχουμε εμπειρίες προηγούμενων αντίστοιχων ετών”.

ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ

Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου τόνισε ότι “Έχω τονίσει ότι θέλω και θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας. Στο τέλος του έτους τελειώνει η θητεία μου οπότε και φεύγω από το Νοσοκομείο Καβάλας. Ήθελα να τιμήσω την τιμή που μου έκανε η κυβέρνηση να με τοποθετήσει διοικητή στο Νοσοκομείο Καβάλας .

Ήταν μεγάλη τιμή και θέλω να πιστεύω ότι άσκησα τον ρόλο μου αρκετά καλά. Δεν είμαι άνθρωπος υπερόπτης αλλά θέλω να πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές, ειδικά με τη διαχείριση του κορωνοϊού που μας έτυχε και τα τρία χρόνια της θητείας μου σχεδόν είχαμε την πανδημία πήγαμε καλά.

Βέβαια περάσαμε δύσκολες καταστάσεις και για πολλοστή φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο, γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικούς, σεκιουριτάδες, παραϊατρικό προσωπικό, όλους όσοι εργάζονται στο νοσοκομείο για την αυτοθυσία αυτών των τριών ετών.

Διαχειριστήκαμε μια δύσκολη κατάσταση την οποία άλλωστε αντιμετωπίσαμε όχι μόνο ως χώρα αλλά παγκοσμίως. Σε γενικές γραμμές θέλω να πιστεύω λοιπόν ότι διαχειριστήκαμε καλά αυτή την κρίση και η καλή συνεργασία μεταξύ μας στο νοσοκομείο έφερε αποτέλεσμα. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους”.

Προηγούμενο άρθροMeteokav.gr: Επιστροφή του χειμώνα όχι όμως για πολύ
Επόμενο άρθροΧρόνιο πρόβλημα οι ελλείψεις φαρμάκων στα φαρμακεία όλης της χώρας και της Καβάλας