Άφωνη παρακολουθεί η κοινωνία των πολιτών, το ξεμπρόστιασμα πολιτικών και πολιτικολογούντων από αποκαλύψεις περίεργων σε πρώτη φάση «δοσοληψιών» οικονομικού περιεχομένου.
Μετά τις αποκαλύψεις που αφορούσαν τις κυρίες Καιλή και Σπυράκη, σειρά πήραν οι κύριοι Πάτσης και Χειμάρας, για να πληροφορηθούμε σήμερα κάτι ανάλογο για την συμπολίτισσά μας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Σουλτάνα Ελευθεριάδου.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι μέχρι που φτάνει το ζήτημα;
Υπάρχουν περίεργες ανάλογου περιεχομένου συμπεριφορές και στην τοπική πολιτική σκηνή;
Δεν μπορεί κανείς παρά να θυμηθεί πρόσωπα, καταστάσεις και συμπεριφορές.
΄Εχω ρωτήσει κατ’ επανάληψη τον δήμαρχο Καβάλας Θεόδωρο Μουριάδη δημόσια αν επιτρέπει η ηθική του, συνεργάτης του Αντιδήμαρχος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του δήμου Καβάλας να στρέφεται με αγωγές κατά του δήμου, τον οποίο εκπροσωπεί ο κύριος Μουριάδης.
Απάντηση ουσιαστικά δεν έλαβα, εκτός από ύβρεις, συκοφαντία και μπουρδολογία η οποία τον εκθέτει ανεπανόρθωτα, αν δεν τον κάνει κοινωνό του φαινομένου.
Αλλά μήπως πως θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος «συνεργασίες» πρώην υποψηφίων Περιφερειαρχών και Περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι πρόθυμα αντάλλαξαν ιδεολογία και προεκλογική κρητική, χάριν εμμίσθου θέσεως στην σημερινή διοίκηση της περιφέρειας.
΄Εχοντας εισέλθει ουσιαστικά σε έτος πολλών εκλογικών αναμετρήσεων, δεν μένει παρά να δούμε και την συμπεριφορά των πολιτών στην κάλπη.
Θα αναλάβουν το μέρος της ευθύνης που τους αναλογεί στην περιθωριοποίηση αυτών που νέμονται την εξουσία, προσπορίζοντας ίδια οφέλη;

Για την δημοτική παράταξη Συνεργασία
για την Καβάλα

Ξανθόπουλος Νικόλαος
Δημοτικός σύμβουλος

Προηγούμενο άρθρο«Καρφιά» Βορίδη για τις «δουλειές» βουλευτών: «Να επιστραφούν τα χρήματα στο δημόσιο»
Επόμενο άρθροΠέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος