«Όλοι οι υποψήφιοι είναι πιστοί στο όραμα της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού. Αν συσπειρώσουμε τους ψηφοφόρους μας νομίζω ότι η νίκη θα είναι δική μας…», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας

Τα παραπάνω τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Δράκος, ο οποίος συμπλήρωσε ακόμη ότι «Δεν μπορούμε να δεχθούμε την υπεροψία και την αλαζονεία. Κάθε δημοκρατική διαδικασία επιβάλλει δουλειά, δουλειά και ταπεινότητα. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα προσεγγίσουμε τον πολίτη, με τον απαραίτητο σεβασμό».

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σχολιάζοντας το κλείσιμο των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Δράκος υπογράμμισε ότι «Πράγματι τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας είναι ανανεωμένα κατά 50% σε όλη τη χώρα και στο 42% ανέρχεται η συμμετοχή των γυναικών. Η μέση ηλικία των υποψηφίων είναι τα 44 έτη. Μιλώντας και με άλλους ομολόγους μου ανά την Ελλάδα, διαπίστωσα ότι πρόκειται για πολίτες καταξιωμένους στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμα τους. Όλοι οι υποψήφιοι είναι πιστοί στο όραμα της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού. Οι νέοι υποψήφιοι διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών με στόχο την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού».

ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι «Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μια τάση του εκλογικού σώματος σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είδαμε πως άλλαξαν τα δεδομένα με την εθνική τραγωδία των Τεμπών, με τον άδικο χαμό όλων αυτών των ανθρώπων. Από εκεί και πέρα αυτή τη στιγμή τα τρία μεγάλα κόμματα, Νέα Δημοκρατία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχουν σαν κεντρική τους σκέψη το να συσπειρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους ψηφοφόρους που ψήφισαν το 2019. Αν μπορέσουμε, μιλώ για το δικό μας κόμμα, να πάμε αυτό το ποσοστό συσπείρωσης σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, νομίζω ότι η νίκη θα είναι δική μας και μάλιστα με μια διαφορά που θα είναι αρκετή, ώστε να δημιουργηθούν προϋποθέσεις αυτοδυναμίας στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση».

Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

Ο κ. Δράκος αναφέρθηκε τέλος και στη σημαντικότητα των εκλογών της 21ης Μαϊου, επισημαίνοντας ότι «Θα κινηθούμε πάντα με μετριοφροσύνη και θα προσεγγίσουμε με σεβασμό τον πολίτη, για να φέρουμε τη Νέα Δημοκρατία ισχυρή και αυτοδύναμη στις εκλογές στην πρώτη κάλπη της 21ης Μαΐου. Υπάρχει μόνο μια ουσιαστική πρόταση διακυβέρνησης, όλα τα άλλα δεν έχουν νόημα. Ακούω πολλές φορές προοδευτική διακυβέρνηση, πρωθυπουργός κάποιος άγνωστος κλπ. Εμείς λέμε κυβέρνηση αυτοδύναμη της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα πράγματα. Μετά την αποχώρηση από το ταμείο, κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται. Ο λαός ξέρει τι πρέπει να κάνει. Βέβαια τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα αυτά που πετύχαμε μέσα στα τέσσερα χρόνια, μπορεί εύκολα να ανατραπούν, αν το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που προσδοκούμε. Διεκδικούμε ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας».

Προηγούμενο άρθροΞενοφών Κροκίδης: Μετά από 10 χρόνια μνημονίων και 3 πανδημίας πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση
Επόμενο άρθροΣυνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου