Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Χρήστος Γάκης συνέδραμε οικονομικά στην διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου για την Βlack Friday. Όπως ξεκαθάρισε είναι από ίδιους πόρους.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να μην μπορεί να κάνει κανείς τίποτα διότι μετά θα τον κατηγορήσουν γιατί το έκανε. Δυστυχώς η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα η παράταξη του κ. Τοψίδη έβγαλε ένα Δελτίο Τύπου στο οποίο ανέφερε ότι κακώς με ευχαρίστησε ο Εμπορικός Σύλλογος που έχω συνδράμει για να γίνει η Βlack Friday. Ξεκαθάρισα εξ αρχής ότι τα χρήματα είναι καθαρά ιδιωτικά, δεν θα έδινα ποτέ σε δράσεις χρήματα κρατικά. Όσες ενισχύσεις έχω κάνει ως τώρα, έχω φροντίσει είτε από επιχειρηματίες να βρω χορηγίες, είτε να στηρίξω με δικά του χρήματα. Αυτό έγινε και στην περίπτωση του Εμπορικού Συλλόγου. Μου ζητήθηκε μια βοήθεια, εξασφάλισα ένα χρηματικό ποσό και βοήθησα να χρηματοδοτηθεί η διοργάνωση μαζί με το Επιμελητήριο. Και ξαφνικά βγήκε ένα Δελτίο Τύπου που λέει για ποιον λόγο να με ευχαριστήσει ο Εμπορικός Σύλλογος. Μάλλον έχουν συνηθίσει ορισμένοι να χρησιμοποιούν τα κρατικά χρήματα για να προβάλλονται και προφανώς τους ενόχλησε η πρωτοβουλία που πήρα. Για μένα δεν αξίζει, ούτε και είναι πεδίο αντιπαράθεσης όλο αυτό. Για ποιον λόγο έφτασε να το κάνει η παράταξη του κ. Τοψίδη, ας το κρίνει η κοινωνία».

ΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

Πρόσθεσε ότι «με κατηγόρησαν ότι στηρίξαμε την εκδήλωση για να προβληθούμε. Ας το έκαναν και οι ίδιοι, δεν έχω πρόβλημα. Θέλησαν οι άνθρωποι βοήθεια και τη ζήτησαν. Αν το έκαναν σ’ εκείνους, σαφώς και θα ευχαριστούσαν εκείνους. Το θέμα είναι η ουσία κι αυτή είναι να μπορέσουμε να στηρίξουμε, όσοι εκλεχθήκαμε σε θέσεις, να μπορέσουμε να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία. Έτσι το εκλαμβάνω και θεώρησα ότι αυτήν την υποχρέωση είχα. Γι’ αυτό και ανέλαβα να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου τον Εμπορικό Σύλλογο γ’ αυτήν την εκδήλωση».

Προηγούμενο άρθροΙκανοποιημένος έμεινε ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΟμιλία του ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην εκδήλωση του ΓΕΕΘΑ για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων