%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%bd%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85-800x445

Μεγάλο νοικοκύρεμα επιχειρείται στην ΔΕΥΑ Νέστου σύμφωνα με τον πρόεδρο της κ. Γιώργο Παναγιωτίδη.

Όπως τόνισε αρχικά «Κάναμε ένα καλό συμμάζεμα ενώ και ο προηγούμενος πρόεδρος κ. Γαβριηλίδης επίσης έκανε έναν πολύ καλό αγώνα για να συμμαζευτούν τα οικονομικά της επιχείρησης. Και μόλις και εγώ ξεκίνησα έκανα και άλλες ρυθμίσεις στις τράπεζες μια και είχαμε και άλλες οφειλές της τάξεως των 400 χιλιάδων ευρώ. Έγινε λοιπόν μια καλή ρύθμιση με 2800 το μηνα περίπου.

Προσπαθούμε να κλείσουμε όλες τις παλιές υποχρεώσεις, αρχίσαμε να πληρώνουμε τιμολόγια του 2010 – 2012…Βέβαια τα δρομολογήσαμε και με τους προμηθευτές και ήρθαμε σε επαφή και μαζί τους ώστε σε ένα χρόνο να πληρώσουμε τις οφειλές αυτές σε όλους.

Ταυτόχρονα κάνουμε αλλαγές και σε αυτοκίνητα της ΔΕΥΑ μια και είναι παλιά και φεύγουν και για απόσυρση ενώ θα συμμαζέψουμε τον στόλο. Προσπαθούμε, κόβουμε τις προσαυξήσεις στους απλήρωτους λογαριασμούς και αυτή είναι μια απόφαση που βρίσκεται στον Επίτροπο.

Γιατί εμείς βάζουμε προσαυξήσεις μέχρι σήμερα, πληρώνουμε ΦΠΑ και τελικά αυτοί που οφείλουν συνεχίζουν να οφείλουνε χωρίς εμείς να πάρουμε αυτό που πρέπει. Οπότε μιλάμε για βοήθεια και προς αυτούς και προς εμάς. Και άλλες ενέργειες θα ακολουθήσουν και θα πούμε και άλλες νέες και καλές ειδήσεις.

Είμαστε σε καλή χρονιά και ευχαριστώ και τον κ. Γαβριηλίδη για τη δουλειά που έκανε και θα συνεχίσουμε το ίδιο».

Προηγούμενο άρθροΕξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου στη Καβάλα για αγορά κινητού τηλεφώνου
Επόμενο άρθροΈνας νεκρός από τη γρίπη – 10 κρούσματα στις ΜΕΘ