Δωρεάν δωροεπιταγές σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα σε όλη τη χώρα διέθεσε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., υλοποιώντας για ακόμα μία χρονιά μία από τις σταθερές εορταστικές ενέργειες κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.

Σε 367 παιδιά που φιλοξενούνται στις παιδικές δομές του Αμαλίειου Οικοτροφείου Αθήνας, του Ελληνικού Παιδικού Χωριού Φίλυρου, του Ορφανοτροφείου Μέλισσα Θεσααλονίκης, των Παιδικών Χωριών SOS Αλεξανδρούπολης και Πλαγιαρίου, του Παπάφειου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Ατόμων με σύνδρομο Down Θεσσαλονίκης, του Χαμόγελου του Παιδιού Καρέα, Αμαρουσίου, Μελισσίων, Μοσχάτου, Περιστερίου και Φοίνικα προσφέρθηκε μια δωροεπιταγή αξίας 30€.

Κάθε παιδί μαζί με το συνοδό του από την 21.12.2022 έως και σήμερα, 16.01.2023, επισκέφθηκε ένα κατάστημα Μασούτη της επιλογής του και η διεύθυνση του κάθε μαγαζιού τού πρόσφερε την δωροεπιταγή για να ξεκινήσει τις αγορές του. Ιδωμένο σαν ένα βιωματικό παιχνίδι, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να διαχειριστούν τα ίδια την ελευθερία δράσης με τα δικά τους χρήματα, το κάθε παιδί εξαργύρωσε μόνο του τη δωροεπιταγή επιλέγοντας τις προσωπικές του γιορτινές αγορές και οι διάδρομοι των καταστημάτων Μασούτη «γέμισαν» παιδικά χαμόγελα!

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ οι Καβαλιώτες πληρώνουν και ξανά-πληρώνουν τις ίδιες μελέτες, πάλι σε εταιρείες της Αθήνας, για έργα που τελικά δεν γίνονται;
Επόμενο άρθροΝΔ: Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ο Γιάννης Μπρατάκος – Όλα τα πρόσωπα