Μαρία Πολυμέρου: Δεν με τρομάζει το γεγονός ότι αναλαμβάνω θέση ευθύνης

Τα Καθήκοντα των Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων σαν Αντιπεριφερειάρχης η κ. Μαρία Πολυμέρου. Η ίδια υπογράμμισε ότι αυτή η θέση είναι μία πρόκληση.

Αρχικά ανέφερε ότι “Είναι αλήθεια πως αναλαμβάνω μια θέση με ένα πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο. Άλλωστε ό,τι έχει να κάνει με διεθνείς σχέσεις είναι ένα κομμάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ! Είναι πιο κοντά μου ενώ τα ευρωπαϊκά προγράμματα τα θεωρώ ένα πολύ μεγάλο εργαλείο για την ανάπτυξη της περιοχής.

Από εκεί και πέρα και μέχρι να ενημερωθώ καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι και να μην λέμε μεγάλα λόγια. Είναι ώρα για δουλειά. Έτσι θα ενημερωθώ από τους συναδέλφους μου, τον κ. Πολίτη και τον κ. Κουρτίδη για το αντικείμενο και μαζί και με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, θα σχεδιάσουμε το τι μπορούμε να κάνουμε για να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής μας, της Περιφέρειας γενικότερα και δη της Θάσου.

Δεν με τρομάζει το γεγονός ότι αναλαμβάνω θέση ευθύνης. Άλλωστε όλο αυτό το θεωρώ πολύ μεγάλη πρόκληση και θεωρώ ότι έχω τις δυνατότητες και σίγουρα με συνεργασία να ανταπεξέλθω και να βγάλω ασπροπρόσωπους και τους συντοπίτες μου αλλά και όλους στα 2,5 αυτά χρόνια”.

Η ΦΩΝΗ

Στο ερώτημα αν τώρα θα μπορεί να ακουσθεί ακόμη περισσότερο η φωνή της Θάσου απάντησε ότι “Θέλω να ακούγεται η φωνή της Θάσου για να μπορέσει να βγει και κάποιο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι με την συνεργασία θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα γιατί αυτός θα είναι και ο σκοπός νομίζω του κάθε διοικητικού.

Οπότε ναι, πιστεύω ότι θα ακούγεται περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι η Θάσος αλλά και η Σαμοθράκη ως νησιά έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Το θέμα είναι λίγο πρακτικό αλλά όλα τα έχω σκεφτεί. Από την στιγμή όμως που είμαι εδώ με συγκεκριμένους λόγους φυσικά θα υπάρξουν θυσίες και δυσκολίες αλλά το θέμα είναι να υπάρξει αποτέλεσμα”.

Hot this week

Αποκατάσταση εξωτερικής όψης του Γηπέδου «Ανθή Καραγιάννη» 🔹 Προϋπολογισμός 430.000 ευρώ

Με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Αθανάσιου Πλεύρη,...

Ισχυρό πρώτο 6μηνο με αύξηση καθαρών κερδών, ενίσχυση παραγωγής και ρευστότητας, και μείωση χρέους για την Energean

Καθαρά κέρδη αυξημένα κατά 45%, ελεύθερες ταμειακές ροές αυξημένες...

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θάσου προσφέρει συσκευές αποφυγής πνιγμονής σε όλα τα Νηπιαγωγεία του νησιού

Μια σημαντική πρωτοβουλία πρόληψης και προστασίας των παιδιών από...

Topics

Αποκατάσταση εξωτερικής όψης του Γηπέδου «Ανθή Καραγιάννη» 🔹 Προϋπολογισμός 430.000 ευρώ

Με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Αθανάσιου Πλεύρη,...

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παγγαίου ξεκινά ξανά τη λειτουργία του

Με στόχο την έμπρακτη στήριξη μαθητές και τις οικογένειες...

Παρουσία του Επιμελητηρίου Καβάλας στα εγκαίνια του περιπτέρου της Περιφέρειας ΑΜΘ

Στα εγκαίνια του περιπτέρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και...

Δήμος Παγγαίου: Ανθεκτικές υποδομές απέναντι στις φυσικές καταστροφές

Ο Γιάννης Τσουκαλίδης, Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Παγγαίου κ....

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες