Μαθήτρια με πυρετό το πρώτο ύποπτο περιστατικό στο Νοσοκομείο Καβάλας

Στον ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου Καβάλας νοσηλεύεται μία 17χρονη μαθήτρια που παρουσιάζει πυρετό απο εχθές το απόγευμα πυρετό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μαθήτρια επέστρεψε πρόσφατα από την Ιταλία και γιαυτό το λόγο Η Πίτσι αυτή η κινητοποίηση περιμένοντας σήμερα το μεσημέρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις στο ΑΧΕΠΑ και έτσι να γνωρίζουμε εάν η νεαρή κοπέλα νόσησε απο την ασθένεια του Κορονοϊού .

Σε τέσσερις από τις επτά περιπτώσεις, οι άνθρωποι νόσησαν από την ασθένεια COVID-19 στη Βόρεια Ιταλία, στην οποία ενδημεί ο ιός με εκατοντάδες κρούσματα και αρκετούς θανάτους, και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Ελλάδα έχοντας ήδη συμπτώματα, ή ανέπτυξαν συμπτώματα μετά την επιστροφή τους.

Πρόκειται για:

• Την 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ και η οποία είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο (1ο κρούσμα)

• Την 40χρονη γυναίκα από το Μαρούσι, που νοσηλεύεται στο “Αττικόν” και που είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο (3ο κρούσμα)

• Την 36χρονη γυναίκα από το Περιστέρι, που νοσηλεύεται στο “Αττικόν” και η οποία είχε επίσης είχε βρεθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας (4ο κρούσμα)

• Ένας άνδρας, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας και παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας. Το τελευταίο κρούσμα που ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Hot this week

Με τιμές και συγκίνηση γιορτάστηκε η επέτειος της Απελευθέρωσης της Ελευθερούπολης

Με αίσθημα βαθιάς συγκίνησης, εθνικής υπερηφάνειας και ιερής υποχρέωσης,...

Η Θάσος τιμά την απελευθέρωση της – Οι εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο της 18ης Οκτωβρίου 1912

Με επίκεντρο την ιστορική μνήμη, την ορθόδοξη παράδοση και...

Μ. Λαζαρίδης: Κομβικός σταθμός στην πορεία του Ελληνισμού η απελευθέρωση της Θάσου

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας και τ....

Παγγαίο: Στα λευκά οι κορυφές του βουνού από τα 1.500 μέτρα

Τα πρώτα χιόνια του φετινού φθινοπώρου έκαναν την εμφάνισή...

Topics

Με τιμές και συγκίνηση γιορτάστηκε η επέτειος της Απελευθέρωσης της Ελευθερούπολης

Με αίσθημα βαθιάς συγκίνησης, εθνικής υπερηφάνειας και ιερής υποχρέωσης,...

Παγγαίο: Στα λευκά οι κορυφές του βουνού από τα 1.500 μέτρα

Τα πρώτα χιόνια του φετινού φθινοπώρου έκαναν την εμφάνισή...

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στις στροφές του Αγίου Σίλα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου...

Eurotaxi Καβάλας: Πρώτος σε ψήφους ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Γεράσιμος Τερλάκης

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Eurotaxi Καβάλας έγιναν γνωστά,...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες