Αφετηρία της προεκλογικής εκστρατείας αποτέλεσε για την Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, η γενέτειρα της, η Θάσος.
Η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, την Μεγάλη Δευτέρα, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά στον Πρίνο. Συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και πολίτες όπου άκουσε τα παράπονα τους εισπράττοντας παράλληλα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

Στη συνέχεια η κ. Χατζηκωνσταντίνου συνάντησε φίλους και μόνιμους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι της εξέθεσαν αναλυτικά τις ρεαλιστικές δυσκολίες της καθημερινότητας μεταξύ των οποίων η γραφειοκρατία, η υποστελέχωση, η κατάργηση Δημόσιων Υπηρεσιών και η έλλειψη κρατικών υποδομών.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στο νησί, η υποψήφια Βουλευτής βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου όπου συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Της εξέφρασαν την αγωνία τους ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν, τονίζοντας για μία ακόμα φορά την ανάγκη για περεταίρω στελέχωση λόγω του μεγάλου όγκου τουριστών που αναμένεται και φέτος.

Τέλος συναντήθηκε με τους υπαλλήλους και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρη Μανίτσα και με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων (τουρισμός, πρωτογενής τομέας, εξόρυξη μαρμάρων κλπ).

Η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου σημείωσε ότι το νησί αποτελεί για την ίδια προτεραιότητα και παράλληλα ένα μεγάλο στοίχημα, ενώ δήλωσε ότι το μοντέλο της βιώσιμης ανάπτυξης είναι το μοντέλο που δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, παράγει πλούτο και φέρνει επενδύσεις δημιουργώντας τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον.

Προηγούμενο άρθροΣτον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας ο Νίκος Παναγιωτόπουλος
Επόμενο άρθροΕυστρατία Χριστοδούλου: Την 21η Μαΐου πρέπει να κάνουμε το θυμό μια απόφαση αλλαγής