Η νέα γενιά δεν πρέπει να βλέπει ένα σύστημα αμετανόητο, πελατειακό, διχαστικό, που δεν σέβεται τους θεσμούς, και τη δικαιοσύνη. Ένα σύστημα που τη διαπαιδαγωγεί να μην πιστεύει ότι η πολιτική είναι η λύση. Πρωταρχικό στόχο να οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τη νέα γενιά.

Αντισυστημική επιλογή είναι η επιλογή σε ένα κόμμα, που δεν ταυτίζεται με πελατειακές λογικές και ισχυρά συμφέροντα. Ένα κόμμα που λέει την αλήθεια και δημιουργεί την ατζέντα του μέλλοντος.

Για να σταθεί όρθια η πατρίδα, πρέπει να σταθεί όρθια η νέα γενιά της χώρας μας. Να μείνουν εδώ τα ελληνόπουλα, να έχουν ευκαιρίες, να οικοδομήσουν μια ζωή αξιοπρέπειας, να κάνουν οικογένειες. Αλλιώς η χώρα θα καταρρεύσει, δημογραφικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Να ενεργοποιήσουμε τους νέους μας να πάρουν θέση να ψηφίσουν και να μην απέχουν από τις επικείμενες εκλογές να μην αφήσουν την τύχη τους να την ορίζουν άλλοι να τους πείσουμε ότι υπάρχει λόγος να μείνουν στην Πατρίδα τους να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για εργασία και όχι επιδόματα πείνας, αλλά συνθήκες εργασιακής, οικογενειακής και κοινωνικής αξιοπρέπειας.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις εκλογές της 21ης Μαΐου ψηφίζουν για μια νέα ελπίδα. Για μια νέα προοπτική.Οι πολίτες ψηφίζουν για την Ελλάδα στην οποία αξίζει να ζούμε.
Για το κράτος που θα εγγυάται το δημόσιο συμφέρον, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δίκαιη ανάπτυξη, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία.
Την 21η Μαΐου πρέπει να κάνουμε το θυμό μια απόφαση αλλαγής.

Ευστρατιά Χριστοδούλου

Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΜαίρη Χατζηκωνσταντίνου από Θάσο: Παράπονα, ιδέες, λύσεις
Επόμενο άρθροΠαραμένει άλυτο το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Παληό