Ικανοποιητική είναι η κίνηση στα πρατήρια καυσίμων σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης. Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Φώτης Πούλος παρότρυνε τους καταναλωτές να υποβάλλουν αίτηση για επίδομα θέρμανσης.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «αυτό που πρέπει να τονίσουμε αν είναι κάποιοι δικαιούχοι πρέπει να κάνουν την αίτηση μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Από ‘κει και πέρα, δυστυχώς, η σελίδα δεν θα είναι ανοιχτή για αιτήσεις και οι δικαιούχοι θα χάσουν το επίδομα που δικαιούνται. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να σπεύσουν, είτε μόνοι, είτε μέσω του λογιστή τους, για να κάνουν την αίτηση και να μην χάσουν το επίδομα.

Για πρώτη φορά φέτος έχει ανοίξει πλατφόρμα από τα Ελληνικά Πετρέλαια, για δωρεάν πετρέλαιο στις πολύτεκνες οικογένειες. Άνοιξε την Κυριακή ένα site που αναφέρεται σ’ αυτό. Οι δικαιούχοι μπορούν να κάνουν αίτηση και εφόσον δικαιούνται να μην χάσουν το πρόγραμμα που αν δεν κάνω λάθος είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είναι δωρεάν λίτρα για πετρέλαιο θέρμανσης».

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ

Για την κίνηση στα καύσιμα είπε ότι «δεν έχει αλλάξει κάτι. Στα πρατήρια η κίνηση είναι αρκετά μειωμένη έναντι του 2019, δηλαδή δεν επανήλθε μια κανονικότητα. Οι υψηλές τιμές αποτελούν ντεζαβαντάζ. Υπάρχει, μεν, αποκλιμάκωση αλλά όταν η τιμή είναι κοντά στα 1,90 δημιουργούνται προβλήματα. Σαφώς και έχει πέσει η τιμή αισθητά αλλά το 1,90 για την αμόλυβδη είναι αρκετά δύσκολο για τον Έλληνα καταναλωτή, με βάση το εισόδημά του».

Προηγούμενο άρθροΣέρρες: Οι έρευνες στο σχολείο και το τελευταίο αντίο στον μικρό Βασίλη που σκοτώθηκε στη φονική έκρηξη
Επόμενο άρθροΜε τον Δήμαρχο Θάσου συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαρία Πολυμέρου