Στον απόηχο του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας και της “μαραθώνιας” συνεδρίασης η οποία συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή (15/5) μίλησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ο Τόπος της Ζωής μας”, Μάκης Παπαδόπουλος, στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8.

“Ο δήμαρχος σαμποτάρει το ίδιο το δημοτικό συμβούλιο. Έρχονται θέματα χωρίς κατάλληλη συνεννόηση. Στοχοποιεί την αντιπολίτευση. Μας αντιμετωπίζει σαν αντιπάλους. Δείχνει σημάδια αστάθειας”, είπε ο κ. Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε λόγο για το θέμα της διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς για το πως θα λειτουργήσει το Σάββατο. “Είπαμε στον δήμαρχο να γίνει συνεννόηση να συνομιλήσει με τον αντιπεριφερειάρχη. Να κάνει το ορθό”.

Για το θέμα του ΤΑΡ ο επικεφαλής του “Τόπου της Ζωής μας” είπε πως: “η νυν και η πρώην διοίκηση συνομιλούν με την εταιρεία χωρίς να υπάρχει ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο. Κάνανε τις συμφωνίες τους. Μιλούσανε για 20 εκατ. μετά έγιναν 6. Η ουσία είναι ότι έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς. Έχουμε την κερδισμένοι υπόθεση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και μπορούμε να διαπραγματευτούμε. Συναινούμε, αλλά να υπογραφεί σύμβαση ότι από τα 6 εκατ. τα 4,5 θα δοθούν για τα έργα ύδρευσης και το 1,5 για τα αποστραγγιστικά στα Τενάγη των Φιλίππων. Επίσης ο δήμαρχος να ξεκινήσει μία διαπραγμάτευση και να βάλει και το βιολογικό της Καβάλας και του Δάτου. Αντί να μπούμε με αυτό που πέτυχε η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και να το πάρουμε σαν ισχυρό χαρτί ο δήμαρχος το αποδυναμώνει”.

Σε ότι αφορά τη συζήτηση για τον διαγωνισμό και τις αντιδράσεις: “Ο δήμαρχος κάνει φωτογραφικούς διαγωνισμούς. Δεν δικαιολογείται αυτή η συμπεριφορά και στάση.

Ακούστε όσα δήλωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος στο Lobby 101.8 από το 1.00.25 έως 1.22.00

 

Προηγούμενο άρθροΑναστασία Ιωσηφίδου | “Φιμώνουν αλά καρτ και με κλειστά μικρόφωνα τους δημοτικούς συμβούλους”
Επόμενο άρθρο“Θολό τοπίο” για την λαϊκή αγορά της Καβάλας