Με σφοδρές αντιπαραθέσεις πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας την Πέμπτη 16/5.

Δύο από τα θέματα μου μονοπώλησαν τη συνεδρίαση. Το ένα ήταν η επιστολή επιστολή εταιρείας μάκρετιγνκ που διαμαρτύρεται για τους όρους του διαγωνισμού και το άλλο ήταν θέμα του ΤΑΡ. Πρόκειται για συμφωνία παραχώρησης διόδου στους εκπροσώπους του έργου, δίοδος σε ακίνητο ιδιοκτησίας της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ πάνω από το Χαλκερό. Η δίοδος είναι απαραίτητη για να κατασκευαστεί δρόμος προς εγκατάσταση του αγωγού.

“Η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν μία πραγματική απογοήτευση. Γεννά σκέψεις για το αν θα πρέπει να παραμένω μέλος του δημοτικού συμβουλίου. Το δημοτικό συμβούλιο αρνήθηκε να παράσχει βοήθεια σε δύο εταιρείες τουλάχιστον που ζήτησαν βοήθεια που ζητούν προστασία για να ισχύσει ισονομία και ισότητα σε ένα διαγωνισμό παρωδία”, δήλωσε η δημοτική σύμβουλος και πρ. πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 το πρωί της Παρασκευής (15/5).

Στη συνέχεια άσκησε δριμεία κριτική στην διοίκηση του δήμου για το θέμα του αγωγού: “Η δημοτική αρχή προσπάθησε να παραπλανήσει το δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του ΤΑΡ. Αναφέρθηκε ψευδώς για το ποιος κέρδισε το δικαστήριο μεταξύ ΤΑΡ και ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Προσπάθησαν να παραπληροφορήσουν το σώμα για το ποιος κέρδισε το δικαστήριο. Ήθελαν να πουλήσουν τα συμφέροντα των δημοτών και τις επιχείρησης για 25 χιλιάδες ευρώ. Τόσο τα αξιολόγησαν”.

Η κ. Ιωσηφίδου επίσης δήλωσε πως: “Προσπαθούσαν να με φιμώσουν για να μη μιλήσω. Αφενός για τον φωτογραφικό διαγωνισμό marketing αφετέρου για τον αγώνα που έγινε σε σχέση με τα δικαστήρια του ΤΑΡ. Ας τα έκαναν 30 για να μπορούν να μιλούν για τα 30 αργύρια. Είναι κρίμα και ψάχνω από χθες ένα λόγο για να συνεχίσω να συμμετέχω σε αυτή την παρωδία του δημοτικού συμβουλίου, που φιμώνουν και αλά καρτ με κλειστά μικρόφωνα τους δημοτικούς συμβούλους. Ευτυχώς μέλη της αντιπολίτευσης για το θέμα του ΤΑΡ ζήτησαν να ακούσουν την άποψή μου.

Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσε η Αναστασία Ιωσηφίδου στο Lobby 101.8 από το 32.10 έως 50.45

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Ποια συνέπεια μπορεί να έχει ο πυρετός στους άνδρες
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος | “Κάνουν συμφωνίες χωρίς να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο”