1ον: Ο Κανονισμός των Λαϊκών Αγορών πρέπει να ικανοποιεί όλες τις πλευρές, όλους τους επαγγελματίες, για να υπάρχει συνεργασία και συνεννόηση.

Αυτός είναι ο στόχος μας.

Εμείς ως παράταξη βάλαμε το πλαίσιο συζήτησης στο οποίο, αργά ή γρήγορα, “θα συρθεί” η διοίκηση του Δήμου: μισό μέτρο πάνω, μισό μέτρο κάτω, ας γίνει μία ύστατη προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων να πετύχουν μία συμφωνία για το μήκος των πάγκων και να εξυπηρετηθούν όλοι.

2ον: Να αναγνωρίσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου το αίτημα της τοπικής κοινωνίας των Κρηνίδων να μεταφερθεί η λαϊκή αγορά στην οδό 28ης Οκτωβρίου και να το υλοποιήσει.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η πρόθεση του Δημάρχου Καβάλας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ: τρία χρόνια υπονομεύει τη συζήτηση, για να απορριφθεί ο Κανονισμός, να επικρατήσει αναστάτωση και να διχάσει την κοινωνία και τους επαγγελματίες!

Μόνο και μόνο για να ισχυρίζεται ενόψει δημοτικών εκλογών ότι φταίνε κάποιοι άλλοι και όχι ο ίδιος!

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ: Ας δοθεί λίγος παραπάνω χρόνος στη συζήτηση, για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να δοθεί μία ΟΡΙΣΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ.

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Παναγιωτόπουλου για τα προβλήματα των επιτραπέζιων σταφυλιών και της αμπελουργίας του Ν. Καβάλας
Επόμενο άρθροΈβρος: Τουρκοκύπριοι επιχείρησαν να περάσουν ολόκληρο οπλοστάσιο