img_0244.jpg

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο συνεδρίαση της διοικητικής επιτροπής. Ήταν όμως μια διαφορετική συνεδρίαση αφού προσκλήθηκαν και την παρακολούθησαν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Κίμων Παπαδόπουλος και Παύλος Ζησίμου.

Η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου εκδήλωσε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που φυσικά σχολιάστηκε θετικά, επειδή συζήτησε τον προϋπολογισμό του 2019. Έδωσε τη δυνατότητα ενημέρωσης σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, πριν ο προϋπολογισμός εγκριθεί από αυτό, αλλά κατά προτεραιότητα απευθύνθηκε στην αντιπολίτευση, έτσι ώστε να είναι απολύτως ενήμερη όταν θα φτάσει η ώρα των αποφάσεων.

Ο Κίμων Παπαδόπουλος, ο Παύλος Ζησίμου και άλλοι συμμετείχαν στη συζήτηση κι ενημερώθηκαν για τα στοιχεία του προϋπολογισμού του επόμενου έτους που ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Όπως είπαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης ο προϋπολογισμός του 2019 είναι αυξημένος λόγω υλοποίησης προγραμμάτων.

Η ειδική διαδικασία είχε ενημερωτικό χαρακτήρα αφού ο προϋπολογισμός του 2019 θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Εντωμεταξύ, το Επιμελητήριο συνεχίζει την προετοιμασία τη φιλοξενία στην Καβάλα της συνάντησης των νησιωτικών Επιμελητηρίων. Με τη συγκεκριμένη ευκαιρία, το ίδιο διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΕντοπίστηκε βαν με 90 παράτυπους μετανάστες στα διόδια της Μουσθένης
Επόμενο άρθροΕξετάζεται αλλαγή των προσωρινών ρυθμίσεων