Τα δημοτικά τέλη και η αύξηση τους εγκρίθηκαν  από το Δημοτικό Συμβούλιο με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Χαράλαμπο Δράκο να δηλώνει ότι ανέλαβαν μεγαλύτερη ευθύνη από ό,τι τους αναλογούσε, με την έννοια ότι συνέβαλαν στην υπόθεση πλέον του δέοντος.

Ο Αντιδήμαρχος  Κοινωνικών κ. Λεωνίδας Παππάς έκανε σχετικές απαντητικές δηλώσεις. Όπως ανέφερε αρχικά «Είναι γεγονός ότι ο κ. Δράκος τόνισε ότι πήραμε μεγαλύτερη ευθύνη από αυτή που μας αναλογούσε. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ευθύνη αναλογούσε και «παρά» αναλογούσε στην παράταξη Τσανάκα.

 Διότι ένας εκ των βασικών λόγων που οδηγηθήκαμε αναγκαστικά στην αύξηση τελών ήταν η αποτυχία στο θέμα της ανακύκλωσης. Είμαστε πάρα πολύ χαμηλά. Η διοίκηση Τσανάκα στο θέμα της ανακύκλωσης προσπάθησε αλλά απέτυχε. Άρα αναλογούσε στη διοίκηση Τσανάκα πολύ μεγάλο μερίδιο στην υποχρέωση αύξησης δημοτικών τελών.

 Και εμείς είπαμε και νομίζω ότι θα το τηρήσουμε απαρέγκλιτα ότι εφόσον πετύχει ο στόχος και με τα νέα τετραγωνικά που θα περιέλθουν σε γνώση του Δήμου Καβάλας κυρίως λόγω των τακτοποιήσεων και των περισσότερων δομημένων επιφανειών που θα έχουμε στη διάθεση μας μέχρι το τέλος του 2020 θα οδηγηθούμε σε αύξηση εσόδων και την ίδια ακριβώς περίοδο του χρόνου θα οδηγηθούμε σε γενναία αντίστοιχη και μεγαλύτερη μείωση των δημοτικών τελών.

 Και εκεί θα κριθούμε και εμείς»!!!

Προηγούμενο άρθροAirbnb: Έρχονται αλλαγές για τη βραχυχρόνια μίσθωση
Επόμενο άρθροΈφοδος της αστυνομίας σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στα Αμισιανά- Σκάβουν για να βρουν 4,2 εκατ. ευρώ