Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου 2023, στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Καβάλας. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε τόσο στο προσωπικό του Δήμου, όσο και στους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων, κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής ως ένδειξη πένθους για τους αδικοχαμένους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας Στάθη Τσιτλακίδη και Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα.

Στην κοπή της πίτας παρέστησαν ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, οι Αντιδήμαρχοι, Γιάννης Προμούσας, Γιάννης Ιακωβίδης, Απόστολος Μουμτσάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής, Ανέστης Δημητριάδης, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Ανθή Χατζηφραντζή και Κατερίνα Μαρκάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, Σωκράτης Μποζούδης, η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, Μάκης Παπαδόπουλος, Άρης Βέρρος, Χρήστος Ποτόλιας και Δημήτρης Βογιατζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ευαγγελία Δρακονάκη, Αναστασία Ιωσηφίδου, Σωτήρης Σωτηριάδης, Έλσα Βακιρτζή και δεκάδες εργαζόμενοι όλων των Υπηρεσιών και Διευθύνσεων του Δήμου Καβάλας.

Η τύχη φέτος χαμογέλασε στη “Δημωφέλεια”, καθώς το φλουρί έπεσε στην εκπρόσωπο του προσωπικού της, Άλκηστις Βλάχου.

Προηγούμενο άρθροΜακέδου κατά Φραγκολιά για την αναφορά στη λευχαιμία: “Ντροπή σου”
Επόμενο άρθροΜ.Λαζαρίδης: Εξόφληση των αποζημιώσεων στα χωριά Γαληψός, Κάριανη, Ορφάνι και Οφρύνιο, μέχρι τα τέλη του μήνα