Την θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, η οποία κατέρρευσε εν ώρα προπόνησης στο πανεπιστημιακό στάδιο της πόλης, αργά το απόγευμα της Τρίτης. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό θάνατο της 22χρονης αθλήτριας, η οποία καταγόταν από τα Χανιά και διένυε το 3ο έτος των σπουδών της στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής, στην Κομοτηνή.

Στο πόρισμα του Προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θράκης, Νικόλαου Κηφνίδη, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της φοιτήτριας, αναφέρεται “ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτιολογίας“.

Όπως μεταδίδει το inkomotini.news, σύμφωνα με τον κ. Κηφνίδη αίτιο θανάτου δεν εντοπίστηκε από τη μακροσκοπική εξέταση, και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των μικροσκοπικών (ιστολογικών και τοξικολογικών) εξετάσεων, προκειμένου να διευκρινιστεί το πώς έχασε τη ζωή της η άτυχη φοιτήτρια.

Η Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ Ελένη Δούδα με μια ανακοίνωσή της λέει το “αντίο” της Σχολής στην νεαρή φοιτήτρια και εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΕΦΑΑ για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας:

“Ανείπωτος o πόνος για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που αποχαιρετά ένα μέλος της οικογένειας του Κλασικού Αθλητισμού, την αθλήτρια Γεωργία Σολανάκη με καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 21 ετών στο πανεπιστημιακό στάδιο, στο οποίο πραγματοποιούσε τις προπονήσεις της.

Η Γεωργία Σολανάκη σπούδαζε στο 3Ο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό και την Τετάρτη το απόγευμα, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη προπόνησή της, για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις της και όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις…”.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Φοιτητών ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής “Σπύρος Λούης”, αναφέρει: “Αυτές τις στιγμές… τα λόγια είναι περιττά. Άλλωστε τα λόγια δεν θα πάρουν τον πόνο και την θλίψη μακριά ! Καλό ταξίδι Γ(…). Συλλυπητήρια στους ανθρώπους της… Συμμεριζόμαστε πραγματικά την απώλειά σας”.

Προηγούμενο άρθροΧαστούκι” της Γερμανίας στην Τουρκία: Ανησυχία για την επιθετική ρητορική και τις παραβιάσεις
Επόμενο άρθροΠοιους «καταργεί» ο Τσίπρας – Τα πρόσωπα που βάζει στην άκρη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ