Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η Λαϊκή Αγορά στην Καλαμίτσα απλώς θα μετακινηθεί λίγα μέτρα προς το πρατήριο καυσίμων, όπως σημείωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Μουμτσάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι «η Λαϊκή θα πραγματοποιηθεί αλλά όχι ακριβώς στο σημείο που γίνεται μέχρι τώρα, διότι στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων θα στηθεί μια μεγάλη εξέδρα για το Τρίαθλο που θα έχουμε το Σαββατοκύριακο στην Καβάλα. Θα μετακινηθεί λίγα μέτρα προς τα αριστερά και θα πάει στο δρόμο που περνάει από το πίσω μέρος του βενζινάδικου. Υπάρχει εκεί μεγάλος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει τους 25 πάγκους για μία μόνο φορά για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί και το αγοραστικό κοινό της περιοχής, οι έμποροι να πουλήσουν την πραμάτεια τους και ταυτόχρονα γίνει το μεγάλο αθλητικό γεγονός».

ΘΕΛΗΣΗ

Πρόσθεσε ότι «από εκεί και πέρα θα εξετάσουμε τι θα γίνει με τη Λαϊκή της Καλαμίτσας, διότι ως γνωστόν είναι μια παράλληλη λαϊκή που έγινε για τις ιδιαιτερότητες της πανδημίας. Από τη στιγμή που το κράτος θεωρεί ότι τέλειωσε η πανδημία θα πρέπει και αυτή η λαϊκή να σταματήσει να λειτουργεί, να μεταφερθούν όλοι ιο πάγκοι στην κεντρική Λαϊκή. Όμως υπάρχει θέληση από τους εμπόρους, τους παραγωγούς και από τον Δήμο Καβάλας να εξαντλήσουμε κάθε νομικό μέτρο ώστε να μπορέσουμε να συνεχίζει τη λειτουργία της η Λαϊκή στο χώρο της Καλαμίτσας. Βοηθάει πάρα πολύ και τους κατοίκους της περιοχής αλλά βοηθάει γενικά στο να μην έρχονται τόσα πολλά αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης και γενικά να γίνεται πιο ομαλά η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς τα Σάββατα.

Στην αρχή έγινε μία μεγάλη προσπάθεια και από τον δήμαρχο και από μένα να πειστούν κάποιοι πάγκοι να μεταφερθούν στη Λαϊκή της Καλαμίτσας. Όταν πήγαν και είδαν ότι κι εκεί βγάζουν καλό μεροκάματο, άλλαξαν τελείως τα λόγια τους και οι σκέψεις τους, με αποτέλεσμα τώρα να μην θέλουν να φύγουν από εκεί. Οπότε θα πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε περίπτωση για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανή τη Λαϊκή της Καλαμίτσας».

Προηγούμενο άρθροΦώτης Πούλος: Αποκλιμάκωση τιμών δεν μπορούμε να έχουμε όσο συνεχίζεται αυτός ο ενεργειακός πόλεμος παγκοσμίως
Επόμενο άρθροΑπίστευτη κόντρα on air Καιρίδη – Αλεξιάδη: Αποχώρησε από το στούντιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ