Τα δρομολόγια Καλαμίτσας και Άγιου Λουκά άλλαξαν προσωρινά την Τετάρτη και Πέμπτη λόγω εργασιών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του φορέα κ. Στράτο Μακρογιαννίδη ήρθαν σε συνεννόηση με τον εργολάβο και από χθες εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είχαν αλλάξει την Τετάρτη και την Πέμπτη το Νο4 της Κηπούπολης και το Νο5 του Αγίου Λουκά, λόγω του ότι στην Παλιά Αστυνομία η ΔΕΥΑΚ έκλεισε τον δρόμο για να περάσει κάποιον αγωγό. Συνεννοηθήκαμε με τον κ. Ιωσηφίδη τον εργολάβο και βάλαμε χαρτί σε όλες τις στάσεις. Ενημερώσαμε το επιβατικό κοινό με κάποιες πινακίδες στις στάσεις που δεν θα περνούσε το λεωφορείο ώστε σήμερα να έχει τελειώσει το έργο και να γίνονται κανονικά τα δρομολόγια των δύο παραπάνω γραμμών. Την Παρασκευή αποκαταστάθηκε ο δρόμος και συνεχίζουμε κανονικά όπως πριν».

ΕΜΠΕΙΡΟΙ

Για την κακοκαιρία είπε ότι «οι οδηγοί μας είναι πεπειραμένοι σ’ αυτό το θέμα, είναι όλοι πολλά χρόνια πάνω στο τιμόνι και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Οπωσδήποτε όταν βρέχει τόσο δυνατά, τα θολά τζάμια και η ολισθηρότητα του δρόμου απαιτούν πείρα για να μπορέσεις να οδηγήσεις μεγάλο όχημα. Όλοι έχουμε κάποια χρόνια πάνω στο τιμόνι και αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν παρόμοιες καταστάσεις και γι’ αυτό δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».

Προηγούμενο άρθροΣωτήρης Παπαδόπουλος: Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΔΠΘ σε Πρόγραμμα για την στήριξη του Πρωτογενούς Τομέα
Επόμενο άρθροΡεύμα: Τι αλλάζει στις επιδοτήσεις για τους λογαριασμούς Φεβρουαρίου