Οι μουσικές και τα τραγούδια του «μιλούν» στις ψυχές των ανθρώπων και κρύβουν υπέροχα μηνύματα. Πρόκειται για τον πατέρα Σάββα Κυράζογλου που ιερουργεί στο ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καβάλα.

Το νέο του τραγούδι με τίτλο «στο τάπερ», κυκλοφόρησε πρόσφατα από δισκογραφική εταιρία και έχει πάνω από 60.000 προβολές για την ώρα.

Για «κατάθεση ψυχής» έκανε λόγο μιλώντας στην ΕΡΤ ο π. Σάββας ενώ πρόσθεσε πως έβλεπε την κόρη του να ακούει ασυνείδητα τους στίχους της τραπ μουσικής και … ανέλαβε δράση.

«…το χέρι κουνάς, σου αρέσει ο καυγάς και ό,τι σε πουλάει, για γκάζια μιλάς, 300 πατάς, λες ούτε ο Θεός δε σε σταματάει. Ο Θεός σ’ αγαπάει. O Θεός σ’ αγαπάει..» είναι κάποιοι από τους στίχους του νέου τραγουδιού.

Είναι αυτοδίδακτος μουσικός και τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής τα έκανε από πολύ μικρός δίνοντας τραγούδια σε επώνυμους καλλιτέχνες όπως την Χριστίνα Φαρμάκη, Σωτήρη Βολάνη, Σαράντη Σαλέα και Βασίλη Μπατή.

Έχει τραγουδήσει για τον καρκίνο, τον πόλεμο, την ασθένεια και την αγάπη προσπαθώντας να περάσει μηνύματα με το ταλέντο που απλόχερα του χάρισε ο Θεός.

Πηγή:www.ertnews.gr

Προηγούμενο άρθροΕΣΠΑ: Ισχυρό παρών στην 86η ΔΕΘ Διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης για τα Τομεακά Προγράμματα 2021-2027
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη Τύπου για την εκδήλωση «ΣΜΥΡΝΗ ΑΙΩΝΙΑ» (Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων • 10-11/9/2022)