Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κ. Γιάννη Εριφυλλίδη για το αξίωμα του δημάρχου Καβάλας. Ο ίδιος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή την παρουσίαση.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «ήταν πραγματικά μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση, με πάρα πολύ κόσμο και άρα πολύ συγκίνηση. Τελικά δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας, η καπναποθήκη Τσιμίνο ξύπνησε μνήμες σε πολλούς παλαιότερους αλλά και οι νεότεροι που βρέθηκαν εκεί, κατανόησαν για ποιον ακριβώς λόγο η αξιοποίηση των καπναποθηκών και γενικότερα των διατηρητέων μνημείων της πόλης μας είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματός μας.

Παρουσίασα στον κόσμο τη διακήρυξη Αρχών του Συνδυασμού μας, την οποία έχουν ήδη υπογράψει 121 συμπολίτες μας. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με πάρα πολύ κόσμο κι όλα πήγαν παραπάνω από καλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Αυτή είναι η πρώτη εκδήλωση. Θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη μέχρι τις εκλογές ώστε να επικοινωνήσουμε στον κόσμο το πρόγραμμά μας το οποίο φιλοδοξούμε να το συνδιαμορφώσουμε μαζί με τους συνδημότες μας. Τώρα, λοιπόν, αρχίζει ο δικός μας προεκλογικός αγώνας. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι διότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και κάναμε μια πάρα πολύ καλή αρχή. Ο κόσμος παρακολούθησε την εκδήλωση με πολύ ενδιαφέρον, φάνηκε ότι στηρίζει την προσπάθεια. Θέλει κάτι διαφορετικό και θεωρώ ότι σιγά- σιγά θα μας πλαισιώσουν ακόμη περισσότεροι συμπολίτες και θα φτιάξουμε ένα πάρα πολύ καλό ψηφοδέλτιο με ανθρώπους που θα μπορέσουν την επόμενη μέρα να προσφέρουν με τις γνώσεις και όλες τις δυνάμεις τους για τον κοινό στόχο που είναι να πάμε την Καβάλα πολλά βήματα μπροστά. Έχει τις δυνατότητες η Καβάλα απλώς αυτές οι δυνατότητες δεν έχουν αξιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια όπως θα έπρεπε».

Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ

Κατέληξε λέγοντας ότι «είμαι, μέχρι στιγμής, ο νεότερος υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Καβάλας και θεωρώ ότι όντως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Αφήνω στην άκρη την καριέρα που έχω ως δικηγόρος και θέλω να επικεντρωθώ στον αγώνα για το Δήμο Καβάλας διότι θεωρώ ότι δεν χρειάζεται κανείς να περιμένει και να πάρει σύνταξη για να ασχοληθεί με τα κοινά. Τώρα είναι η ώρα και για μένα και για την Καβάλα να αγωνιστούμε γι’ αυτόν τον σκοπό για τον οποίο ήδη με πλαισιώνει πάρα πολύς κόσμος. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που με τίμησαν και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στην εκδήλωση».

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΑποχωρεί από την προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας στο τέλος της θητείας του, ο Βασίλης Λεμονίδης