Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου ο κ. Βασίλης Λεμονίδης. Μετά από 3 προεδρικές θητείες, στο τέλος αυτής θα αποχωρήσει στις εκλογές που θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα τον Μάρτιο. Ο ίδιος δήλωσε πως μετά από 9 χρόνια προσφοράς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Προχθές στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συζητήθηκαν το θέμα των εκλογών και της Black Friday.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης είχαμε δύο βασικά θέματα. Το ένα ήταν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου και το άλλο με την Black Friday και τις ενέργειες που θα κάνουμε με τη βοήθεια του Επιμελητηρίου Καβάλας –ευχαριστώ προσωπικά το Επιμελητήριο και τον πρόεδρο κ. Μάρκο Δέμπα, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας κ. Χρήστο Γάκη που είναι δίπλα μας. Την άλλη εβδομάδα θα προχωρήσουμε στις προωθητικές ενέργειες, όπως τα τηλεοπτικά σποτ, τις αφίσες και τα social media, ώστε να προωθήσουμε τις εκπτώσεις που θα γίνουν από τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.

Η Black Friday είναι μια ξενόφερτη καταναλωτική γιορτή και εφόσον ο κόσμος θα είναι στην αγορά, εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε στο μέτρο του δυνατού για να τον προσελκύσουμε και στα μικρά καταστήματα. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο στον τομέα αυτό».

ΕΚΛΟΓΕΣ

Για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας είπε ότι «είμαι στην τρίτη θητεία ως πρόεδρος. Νομίζω ότι μετά από 9 χρόνια προσφοράς κι έχοντας κερδίσει πολλές εμπειρίες, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσουμε σε ένα νέο Διοικητικό με νέα άτομα που μαζί με άλλους έμπειρους συναδέλφους θα προσφέρουν. Νομίζω ότι το πολύ τρεις θητείες είναι υπεραρκετές για να δείξει ο καθένας από μας τι μπορεί να κάνει. Αφήνω ένα ταμειακό υπόλοιπο που είναι το μεγαλύτερο που υπήρξε ποτέ στο Σύλλογο, τα μέλη έχουν πολλαπλασιαστεί και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Τα προηγούμενα χρόνια πολλά καταστήματα έκλεισαν αλλά όσοι άντεξαν μαζί με τους νέους καταστηματάρχες προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά στον Εμπορικό Σύλλογο αφού βλέπουν ότι υπάρχει η ενεργητικότητα, οι διεκδικήσεις και αναδείξαμε όλα τα θέματα που άπτονται του εμπορικού κόσμου».

Προηγούμενο άρθροΙκανοποιημένος ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, από την εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του
Επόμενο άρθροΗ «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα» από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης ταξίδεψε στον κυπριακό Τύπο και κέρδισε τις εντυπώσεις στην 9η ΑΙΤ