Ο Γιάννης Χατζηγερακούδης είναι υποψήφιος δήμαρχος Νέστου. Ο ίδιος δηλώνει ότι επιβάλλεται να αλλάξουν αρκετά πράγματα στον Δήμο Νέστου ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τραγωδία των Τεμπών.

Ο ίδιος τόνισε πως “Δυστυχώς είχαμε το τραγικό συμβάν των Τεμπών και σίγουρα επηρεάζεται η ψυχολογία για τις εθνικές εκλογές. Κανείς δεν δίδει σημασία τι γίνεται από εδώ και μετά! Οι δημοτικές εκλογές επειδή έχει αρκετό χρόνο εμπρός, νομίζω ότι υπάρχει περιθώριο και στους υποψηφίους αλλά και στους διοικούντες να κάνουν προγραμματισμό μια και μέχρι τον Οκτώβρη υπάρχει αρκετός χρόνος να δούμε πώς θα πορευθούμε.

Και εγώ πήρα την απόφαση και ξεκινήσαμε έναν αγώνα με συνεργάτες, με πρώην συμβούλους να δώσουμε τον αγώνα μας για να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο Νέστου.

Ο μεγάλος κορμός από τους έμπειρους δημοτικούς συμβούλους είναι μαζί μας αλλά το μεγάλο μας στοίχημα είναι να φέρουμε νέους κοντά μας, νέους ηλικιακά που έχουν την αγωνία τι θα γίνει για το μέλλον τους. Αυτούς πρέπει να πείσουμε γιατί ζουν σε ένα μέρος με τεράστιες δυνατότητες ώστε εδώ να ζήσουν και να κάνουν οικογένειες.

Το ερώτημα είναι πώς θα επιβιώσουν. Αλλά η περιοχή έχει τεράστιες δυνατότητες στο να μείνουν εδώ και να κάνουν οικογένεια. Απλά απαξιώνουν λίγο το σύστημα γιατί οι νέοι έχουν πάψει να πιστεύουν στην αξιοκρατία, στη διαφάνεια και όλα αυτά κάνουν τους νέους να μην θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα που γίνεται. Εγώ όμως πιστεύω ότι θα τους πείσουμε γιατί αυτοί είναι το μέλλον, και θα κάνουμε τελικά το καλύτερο για αυτούς”.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Αναφορικά με τη διοίκηση Μιχαηλίδη σημείωσε ότι πρόκειται για μια διοίκηση στασιμότητας. “Δεν υπάρχει κάτι προς την ανάπτυξη. Και να σκεφθεί κανείς πως έχουμε τουρισμό, πρωτογενή τομέα σε ανάπτυξη… Αλλά και το εμπορικό μας κομμάτι είναι αναπτυγμένο. Όλα αυτά πρέπει να συνδέσουμε και να κάνουμε ανάπτυξη. Καλά είναι τα έργα.

Αλλά χρειάζονται αναπτυξιακά έργα για να ζήσει ο κόσμος. Όλη η θητεία μας έδειξε ότι ο Δήμος είναι ένα πελατειακό γραφείο. Όλοι θέλουν να δουλέψουν στο Δήμο Νέστου. Μα αυτό είναι ο Δήμος; Και πώς θα επιβιώσει ο κόσμος; Θέλουμε αναπτυξιακά έργα που θα φέρουν ψωμί. Και δεν μπορεί να δουλεύουν όσοι έχουν πέντε ψήφους παραπάνω. Υπάρχει κόσμος που έχει μεγαλύτερη ανάγκη από αυτούς Αυτό τον κόσμο πρέπει να δούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτική εκδήλωση με στόχο την εξοικείωση με το ζήτημα της αλλεργίας
Επόμενο άρθροΒασίλης Λεμονίδης: Πάντως έχει γίνει δουλειά στον Εμπορικό Σύλλογο και αυτό αναγνωρίζεται