Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας με νέο πρόεδρο τον Γιάννη Κελγιώργη. Ο πρώην πρόεδρος κ. Βασίλης Λεμονίδης θυμάται τα 9 χρόνια της θητείας του.

Όπως ανέφερε αρχικά “9 χρόνια πριν.. Όταν γύρισα στο σπίτι μου μετά την πρώτη ημέρα της εκλογικής διαδικασίας, ο γιός μου που είναι 9 ετών, μου είπε ότι του έλειψα. Εκεί διαπίστωσα ότι όταν εκλέχθηκα πριν από 9 χρόνια Πρόεδρος, τότε ήταν που αποκτήσαμε και το γιό μου. Άρα πέρασαν 9 χρόνια και έχει μεγαλώσει ένα παιδί, 9 χρόνια που ήμουν εγώ Πρόεδρος, 9 χρόνια με χαρές, με πολλές υποθέσεις για το συμφέρον των μελών του Συλλόγου.

Συνεχίζω και στηρίζω τη νέα προσπάθεια του Γιάννη Κελγιώργη με πάθος μάλιστα και θα βοηθήσω και εγώ με την εμπειρία που έχω αποκτήσει τα τελευταία 9 χρόνια ως Πρόεδρος και ως συνδικαλιστής θα έλεγα τα τελευταία 20 χρόνια όσο μπορώ για το καλό των νέων μελών του Δ.Σ.

Η διοίκηση του τέως προέδρου Χρήστου Ηλιάδη έκανε πραγματικά πολύ καλό έργο, τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών που επικρατούσαν τότε! Επειδή οι εποχές αλλάζουν και ο Εμπορικός Σύλλογος είναι ένας ζωντανός οργανισμός, αλλάζει και αυτός”.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Ο ίδιος θύμισε ότι πλέον τώρα έχουμε να κάνουμε με την ψηφιακή εποχή, με νέα πράγματα και νέες συνήθειες. “Η νέα διοίκηση οφείλει και νομίζω ότι θα το κάνει πράξη, υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Κελγιώργη να αναλάβει σωστά .

Εγώ ήμουν Αντιπρόεδρος του Χρήστου Ηλιάδη και άρα γνωρίζω εκ των έσω τα πράγματα. Αναλάβαμε με ένα μητρώο που ήταν με 400 μέλη και τώρα παραδίδω μητρώο με 750 μέλη και ένα αποθεματικό ταμειακό που ειλικρινά άλλος επαρχιακός σύλλογος δεν έχει.

Και αυτό έγινε γιατί είχαμε κάποιες δράσεις που άφησαν χρήματα στον σύλλογο αλλά και γιατί έχουμε εργασία και συνεργασία με τους φορείς της πόλης και της αγοράς. Όλα αυτά τα χρόνια.

Εμείς ως διοίκηση κλείσαμε και μαγαζιά για κινητοποιήσεις. Στείλαμε και επιστολές, κάναμε ό,τι μπορούσαμε βάσει καταστατικού. Ο καθείς βέβαια έχει την άποψη του για το πως μπορούμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι είχαμε και την πανδημία τα τελευταία 3 χρόνια, η οποία για εμάς αντιμετωπίσθηκε από τον σύλλογο μας με δέουσα προσοχή. Κάποια πράγματα τα κερδίσαμε, κάποια όχι και αυτό συμβαίνει με όλους.

Πάντως έχει γίνει δουλειά και αυτό αναγνωρίζεται” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθρο“Θέλουμε ένα Δήμο που θα φέρει αληθινή ανάπτυξη” δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέστου Γιάννης Χατζηγερακούδης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Σωματείου Συνοριακών Αστυνομικών Καβάλας με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο