Αξιότιμες/οι κυρίες και κύριοι

Με περίσσια χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των δραστηριοτήτων του πανελλήνιου «Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αλλεργίες» και στην πόλη μας, την Καβάλα. Η ενεργοποίησή μας για τη δημιουργία αυτού του Συλλόγου υπήρξε αναγκαία, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις που φέρει η διάγνωση της αλλεργίας στα ανήλικα μέλη των οικογενειών μας.

Έπειτα από συναντήσεις με τον Σύλλογο Διδασκόντων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και με την ΕΛΜΕ Καβάλας σας κάνουμε γνωστή την πρώτη μας κοινή εκδήλωση «Μαθαίνουμε για τις αλλεργίες».

Θα είναι μια ενημερωτική εκδήλωση της τοπικής και εκπαιδευτικής κοινότητας με στόχο την εξοικείωση με το ζήτημα της αλλεργίας, τη σωστή αναγνώριση και αντιμετώπιση ενός αλλεργικού επεισοδίου αλλά και θέματα σχετικά με την καθημερινή ζωή ενός αλλεργικού ατόμου.

Σας προσκαλούμε λοιπόν την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 18:00 μ.μ. στο 12ο δημοτικό σχολείο Καβάλας να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να γνωριστείτε με τα μέλη του συλλόγου.

Κεντρικοί ομιλητές:

Πετροδημοπούλου Μαρία, Αλλεργιολόγος

ΕΚΑΒ Καβάλας

Με τιμή,

Το Δ.Σ

Προηγούμενο άρθρο«Κυβέρνηση αδίστακτων» λέει για τη ΝΔ η αποσπασμένη στον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Καραγιάννη, που επιστρέφει στη ΡΑΣ
Επόμενο άρθρο“Θέλουμε ένα Δήμο που θα φέρει αληθινή ανάπτυξη” δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέστου Γιάννης Χατζηγερακούδης