Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, μετέβη στον Πρίνο της Θάσου προκειμένου να διαπιστώσει την ολοκλήρωση των εργασιών του έργου που αφορά την «Κατασκευή Αμμοκράτη στο Κεντρικό Ρέμα του Οικισμού Πρίνου», προϋπολογισμού 145.000 ευρώ.

Μετά το τέλος της εποπτείας των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα ακόλουθα: «Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσουμε ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατασκευάστηκε ο Αμμοκράτης στον Πρίνο της Θάσου και συγκεκριμένα έχει κατασκευαστεί ο ανάβαθμος συγκράτησης φερτών κατά πλάτος της κοίτης σε τμήμα του κεντρικού ρέματος του Πρίνου, ενώ για την προστασία του αναβαθμού έχουν κατασκευαστεί συρματοκιβώτια (σαρζανέτ) εκατέρωθεν αυτού προκειμένου να επιτευχθεί η στερέωση και να αποφευχθεί η διάβρωση των πρανών της κοίτης.

Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι είναι άμεση προτεραιότητά μας η προστασία των συμπολιτών μας από τα πλημμυρικά φαινόμενα. Προστατεύουμε τη ζωή και τις περιουσίες των κατοίκων του Νησιού της Θάσου, που έχουν δοκιμαστεί τα τελευταία χρόνια από έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες. Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας προχωράμε σε έργα ουσίας, επενδύοντας στην πρόληψη, προστατεύοντας πολίτες, περιουσίες και υποδομές».

Προηγούμενο άρθροΥπογραφή σύμβασης για το υποέργο “Εργασίες ολοκλήρωσης βιοκλιματικής αναβάθμισης – διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου του σχολικού συγκροτήματος 12ου Δημοτικού Σχολείου
Επόμενο άρθροΣτη Καβάλα το 2022 το 38ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών