44AB6EAB4E7E840C2B8768CF3FF8C7F6

Σήμερα θα κριθεί η εξέλιξη της συζήτησης. Τι εισηγήθηκε χθες ο αρμόδιος επί του θέματος.

Το «καυτό» ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών θα συζητηθεί για δεύτερη μέρα σήμερα στην διευρυμένη Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Στη χθεσινή συνεδρίαση, της οποίας προηγήθηκε η ταραχώδη διάσκεψη της περασμένης εβδομάδας που προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων στο ΣτΕ, ο αρμόδιος επί του θέματος, Γιώργος Παπαγεωργίου εισηγήθηκε να απορριφθούν οι προσφυγές των καναλιών ως “απαράδεκτες”.

Εφόσον η εισήγηση του γίνει δεκτή, στη σημερινή προγραμματισμένη  συνεδρίαση η υπόθεση κλείνει και το μέλλον της θα κριθεί στις 13 Ιανουαρίου, οπότε θα εκδικαστούν οι αιτήσεις ακύρωσης της προκήρυξης του διαγωνισμού, που έχουν υποβάλλει οι τηλεοπτικοί σταθμοί, ενώ εκκρεμούν και άλλες δίκες (ασφαλιστικά μέτρα κλπ) στο ΣτΕ.

Αν θεωρηθεί πως οι αιτήσεις ορθώς υποβλήθηκαν, τότε πιθανότατα θα ακολουθήσουν κι άλλες διασκέψεις, καθώς οι δικαστές θα μπουν στην ουσία της υπόθεσης. Σε αυτή την την περίπτωση, θα χρειαστούν και άλλες διασκέψεις όπως εξηγούν δικαστικές πηγές, αφού τα θέματα που έχουν τεθεί από τις δύο αντίπαλες πλευρές είναι πολλά.

Προηγούμενο άρθροΔεύτερη αξιολόγηση της φορολογίας και τα προαπαιτούμενα της
Επόμενο άρθροΠτώμα 45χρονού άνδρα βρέθηκε σε διαμέρισμα στη Καβάλα-video