Το ειδικό σήμα για την επαναλειτουργία νόμιμα πλέον των Ιαματικών Λουτρών Αλεξανδρούπολης αναμένεται να αποκτήσει σύντομα ο Δήμος της πόλης ,όπως ανακοίνωσε από την Αλεξανδρούπολη η υφυπουργός Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη .

«Η Αλεξανδρούπολη είναι μία πόλη που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις προοπτικές για να συμβάλλει και αυτή στη συνολική τουριστική ανάπτυξη της χώρας και είναι υποχρέωσή μας να εντάξουμε την πόλη στα προγράμματα που παρουσιάζουμε σε όλο τον κόσμο, για τουρισμό όλο τον χρόνο», σχολίασε σε δηλώσεις της μετά τη συνάντησή της με τον δήμαρχο τη πόλης Γιάννη Ζαμπούκη η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία επισκέπτεται σήμερα τον Έβρο.

Το πρόγραμμα της ξεκίνησε το πρωί από το ΙΕΚ Τουρισμού που λειτουργεί στην Αλεξανδρούπολη (οκτώ συνολικά λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα) με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων στις ειδικότητες Στελέχους Μονάδων Φιλοξενίας και Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης .

Αναφερόμενη στην λειτουργία του ΙΕΚ Τουρισμού Θράκης η κ. Ζαχαράκη είπε: «η περιοχή προσφέρει μια πολύ ποιοτική σχολή με τις σπουδές οι οποίες θέλουμε πάντα να δίνουν μια δυνατότητα προόδου και καλύτερης εύρεσης εργασίας για τα παιδιά που μας επιλέγουν. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που επανιδρύουμε τα ΙΕΚ ,το περιφερειακό ΙΕΚ Θράκης με έδρα που ήταν και θα είναι η Αλεξανδρούπολη και βέβαια με μια δυνατότητα επιδόματος στέγασης στα παιδιά ,καλύτερων σπουδών ,έγκαιρης έναρξης (το σχολείο ξεκινάει νωρίτερα από ποτέ ,αυτή θα είναι η παρακαταθήκη μας από εδώ και πέρα με πρόσληψη των εκπαιδευτικών )και βέβαια με την δυνατότητα τα παιδιά να βρίσκουν και το ΙΕΚ της περιοχής μέσα στο παράλληλο μηχανογραφικό.”

Προηγούμενο άρθροΑυτή είναι η εφαρμογή για το καλάθι του νοικοκυριού: Έτσι θα βλέπουμε προϊόντα και τιμές
Επόμενο άρθροAlpha Bank και Αμερικανική Γεωργική Σχολή συνεργάζονται για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα