Ευχαριστήριο απο την ΠΑΕ ΑΟΚ

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης για την άριστη φιλοξενία, στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Football League. Μία ομολογούμενους άψογη από κάθε πλευρά φιλοξενία, από ανθρώπους οι οποίοι «κοσμούν» στην κυριολεξία το ελληνικό ποδόσφαιρο και συμβάλλουν σε μέγιστο βαθμό στην πραγματική αναβάθμιση του.

Εμείς, στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ειλικρινά αισθανόμαστε την ανάγκη, βλέποντας τέτοιους ανθρώπους που υπηρετούν το ποδόσφαιρο να προσφέρουν απλόχερα την εκτίμηση και την φιλοξενία τους, στον αντίπαλο τους μόνο για 90 λεπτά μέσα στις τέσσερις (4) γραμμές, ότι έτσι το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά. Ήταν δίχως άλλο η καλύτερη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας, σε εκτός έδρας παιχνίδι στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της της Football League.

Πίστη μας είναι ότι οι άνθρωποι -παράγοντες, της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, θα πρέπει να έχουν τον απαιτούμενο σεβασμό όλων μας, κυρίως όμως να τυγχάνουν της ανάλογης συμπαράστασης των θεσμικών παραγόντων γενικότερα του ποδοσφαίρου μας και των κοινωνιών που δραστηριοποιούνται ειδικότερα, ώστε να μην νοιώσουν ποτέ ότι είναι μόνοι τους.

Πολλά μπράβο σε όλους σας και πολλά ευχαριστώ, από έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό, όπως είναι η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 η οποία στηρίζει κάθε ενέργεια της μέχρι τώρα, στο ήθος και στην αξιοπρέπεια κάτι το οποίο έμπρακτα έχει αποδείξει όποτε χρειάστηκε.

Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965

Hot this week

Η Θάσος τιμά την απελευθέρωση της – Οι εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο της 18ης Οκτωβρίου 1912

Με επίκεντρο την ιστορική μνήμη, την ορθόδοξη παράδοση και...

Μ. Λαζαρίδης: Κομβικός σταθμός στην πορεία του Ελληνισμού η απελευθέρωση της Θάσου

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας και τ....

Παγγαίο: Στα λευκά οι κορυφές του βουνού από τα 1.500 μέτρα

Τα πρώτα χιόνια του φετινού φθινοπώρου έκαναν την εμφάνισή...

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στις στροφές του Αγίου Σίλα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου...

Topics

Παγγαίο: Στα λευκά οι κορυφές του βουνού από τα 1.500 μέτρα

Τα πρώτα χιόνια του φετινού φθινοπώρου έκαναν την εμφάνισή...

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στις στροφές του Αγίου Σίλα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου...

Eurotaxi Καβάλας: Πρώτος σε ψήφους ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Γεράσιμος Τερλάκης

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Eurotaxi Καβάλας έγιναν γνωστά,...

Σ.Ιγνατιάδης: Πράσινο φως για το Βερούλειο γήπεδο Καβάλας με χρηματοδότηση 800.000€

Μια σημαντική εξέλιξη για τις αθλητικές υποδομές της Καβάλας! Εκδόθηκε...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες