Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κωνσταντίνος Πεφάνης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, Σωκράτη Μποζούδη και την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Κατερίνα Μαρκάκη, παρέστησαν το πρωί της Κυριακής 1η Μαΐου στην επετειακή εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας για την εργατική Πρωτομαγιά, καταθέτοντας λουλούδια στη μνήμη των αγωνιστών του εργατικού κινήματος, στο μνημείο Καπνεργάτη.

Στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του γενικού γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Καβάλας, Χρήστου Ασλανίδη, πήραν μέρος επίσης τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Καβάλας και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των εργατικών σωματείων και φορέων της πόλης.

Δήλωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κωνσταντίνου Πεφάνη

“Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τους αγωνιστές της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Χρέος όλων μας είναι να μη λησμονήσουμε αυτούς που έχασαν το αίμα τους, που θυσιάστηκαν, που πάλεψαν για να κατακτήσουν όλα όσα θεωρούμε αυτονόητα στις μέρες μας.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, δίνοντας νέες μάχες υπεράσπισης των θεμελιωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Καλή Πρωτομαγιά σε όλους”.

Προηγούμενο άρθροΣε επεξεργασία το Εθνικό Σχέδιο για την ακρίβεια – Οι ανακοινώσεις εντός Μαΐου – Τι σκέφτεται ο Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροΑΟΚ: Έπεσε με ψηλά το κεφάλι…