Ξανά στο γαλάζιο «ντύθηκε» το #AXD που στέκει στη στροφή της Εγνατίας προς το πάρκο των προσκόπων, μόλις τρεις μέρες αφού είχε «φιλοξενήσει» τα χρώματα της Ουκρανικής σημαίας.

Η δημοτική αρχή αποφάσισε να δείξει τη συμπαράσταση της Αλεξανδρούπολης βάφοντας με μπλε και κίτρινο το γνωστό “selfie spot” της πόλης, το οποίο βανδαλίστηκε από αγνώστους μόλις μία μέρα μετά την τοποθέτησή του. Ειδικότερα, άγνωστοι έβαψαν με σβάστιγκες τα γράμματα του logo, το οποίο επέστρεψε χθες, 14/03, στα αυθεντικά του χρώματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω logo έχει αλλάξει χρώμα τρεις φορές μετά την τοποθέτησή του, ξεκινώντας κυανό, αλλάζοντας σε ερυθρό μετά από λίγο καιρό, περνώντας στα χρώματα της Ουκρανικής σημαίας μόλις πριν από λίγες ημέρες και επιστρέφοντας ξανά στο μπλε.

Οι βανδαλισμοί στην Αλεξανδρούπολη αποτελούν συχνό φαινόμενο, λαμβάνοντας τη μορφή άσεμνων γκράφιτι σε επιφάνειες, ή και καταστροφών δημόσιας περιουσίας, όπως σημειώθηκε προ ολίγων εβδομάδων στο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη.

Προηγούμενο άρθροMasterChef: Ανατροπή στην αποχώρηση – Τα “καρφιά” για τον Δημήτρη και η χειραψία
Επόμενο άρθροΟι στόχοι, το δυνατό χαρτί και οι προβληματισμοί του Μαξίμου στη μάχη με την ακρίβεια – Ανακοινώσεις την Πέμπτη