Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε και φέτος η Επέτειος της Εθνικής Αντίστασης. Συγκεκριμένα, στις 8 π.μ. πραγματοποιήθηκε η επίσημη έπαρση της σημαίας και ακολούθησε επίσημη στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Στεφάνου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Χριστίνα Βαμβούρη, Φιλόλογος του 3ου Γυμνασίου Καβάλας.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων της Καβάλας με σκοπό να τιμηθεί η Εθνική Αντίσταση και οι αγώνες κατά του ναζισμού και του φασισμού. Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, Γιώργος Γραμμένος, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών, Άρης Βέρρος, ο δημοτικός σύμβουλος, Θόδωρος Μουριάδης, ο πρώτην βουλευτής, Γιάννης Πασχαλίδης κ.α.

Kokkinokavalas.gr

Προηγούμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: «Τα Πανεπιστήμια έχουν μετατραπεί σε κέντρα ανομίας, βίας και διακίνησης ναρκωτικών»
Επόμενο άρθροΚοινωνικό μέρισμα 2018: Αυτοί παίρνουν από 250 έως 1.350 ευρώ!