Ο επικρατέστερος χρόνος για τη διάλυση της Βουλής και την επίσηµη προκήρυξη των εκλογών είναι η 10η Μαρτίου

mitsotakis_3
Αν και πλέον δεν αποτελεί κανενός είδους αιφνιδιασµό ο χρόνος των εκλογών, αφού όλοι (ακόµα και οι στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη) προεξοφλούν κάλπες στις αρχές Απριλίου , εσχάτως άρχισαν να πιάνουν οι κεραίες µου κάτι πληροφορίες που συνδέονται µε τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο πρωθυπουργός µέχρι την προκήρυξη των εκλογών.

Εχουµε και λέµε, λοιπόν. Με βάση τα χρονοδιαγράµµατα που φαίνεται να έχει καταρτίσει ο πρόεδρος Κυριάκος, εντός του επόµενου µήνα θα έχει διαρρεύσει η ακριβής ηµεροµηνία σχετικά µε τον χρόνο των εκλογών. Τις περισσότερες πιθανότητες, όπως αποκάλυψαν το προηγούµενο Σάββατο τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», συγκεντρώνει η 9η Απριλίου, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η δεύτερη µέρα του ίδιου µήνα. Απλά, το αφήνω εδώ, για να µη λέτε ότι δεν σας το είχα γράψει.

Από κει και πέρα, τώρα, και πάντα λαµβάνοντας υπ’ όψιν τις προερχόµενες από το ηµερολόγιο του Μητσοτάκη πληροφορίες, ο επικρατέστερος χρόνος για τη διάλυση της Βουλής και την επίσηµη προκήρυξη των εκλογών είναι η 10η Μαρτίου. Από τα διάφορα τηλεφωνήµατα που έχω κάνει µου προκύπτει ότι ο πρωθυπουργός έχει (ήδη) λάβει τις εκλογικές του αποφάσεις και απλώς περιµένει το κατάλληλο timing για να τις ανακοινώσει.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 28/1

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή υδροδότησης την Τετάρτη σε περιοχές της Καβάλας- Δείτε αναλυτικά
Επόμενο άρθροΚοπή της Βασιλόπιτας της Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στην Δράμα