ana-2-1021x580

Με σύνθημα «Ανακύκλωσε! Κάν’ το τρόπο ζωής», διοργανώθηκε δράση ανακύκλωσης, σε συνεργασία του Δήμου Καβάλας και της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ΑΕ, σήμερα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι, στην πόλη της Καβάλας στην πλατεία Καπνεργάτη, παρουσία και του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλου.

Στη δράση συμμετείχε και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κινητοποιώντας τους μικρούς μαθητές, με στόχο την ευαισθητοποίησή τους από πολύ μικρή ηλικία, αφού τα παιδιά αποτελούν το μέλλον για την προστασία τους περιβάλλοντος και συνάμα είναι οι πιο αυστηροί κριτές.
Ο κ. Φάμελος σε δηλώσεις του τόνισε πως επέλεξαν η εκδήλωση αυτή να γίνει στην Περιφέρεια και στην Καβάλα δίνοντας βαρύτητα στη νέα γενιά διότι η συζήτηση για την ανακύκλωση υποδηλώνει την αλλαγή της στάσης όλων ως ενεργών πολιτών και ως καταναλωτών. Πρόσθεσε δε πως η ανακύκλωση δεν θα αλλάξει μόνον με νόμους αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουν την υποχρέωση προστασίας του περιβάλλοντος.
Καταληκτικά ανέφερε πως «πρέπει να κάνουμε μία κοινωνία καλύτερη και να παραδώσουμε το περιβάλλον στην επόμενη γενιά καλύτερο από ότι το βρήκαμε».

Προηγούμενο άρθροΟι selfies του Τσίπρα στο μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης – ΦΩΤΟ
Επόμενο άρθροΚαταργούνται επιδότηση ενοικίου και κάρτα σίτισης