Έκλεισε το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα με τους Σάββα Εμινίδη, Δημήτρη Παπουτσή και Λεωνίδα Παππά. Ο κ. Εμινίδης σημείωσε ότι ενδέχεται μέσα στο Σεπτέμβριο να γίνουν εθνικές εκλογές.

“Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο παρά μόνο ότι είμαστε σε μια περίοδο έντονη. Βλέπετε όλοι ότι οι εξελίξεις είναι πολύ δύσκολες καθημερινά και ανά λεπτό αλλάζουν τα δεδομένα. Έχουμε μάλιστα και το πρόβλημα με τη γείτονα χώρα, ενώ ο πρόεδρος μας έστειλε μια ακόμη φορά μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και προς την ΕΕ ώστε να σταματήσει η τροφοδότηση της Τουρκίας με όπλα γιατί διαφορετικά τίποτε δεν θα μπορεί να ελεχθεί! Αυτοί ούτως ή άλλως ακολουθούν τους δικούς τους δρόμους, οπότε από τη μια η Τουρκία από την άλλη η ακρίβεια και τα ενεργειακά οδηγούν σε σκέψεις για εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο” σχολίασε κάνοντας μνεία για αλλαγή σχεδίων στην Κυβέρνηση.

ΕΚΛΟΓΕΣ

“Σε αυτό το πλαίσιο των πρόωρων εκλογών κινούνται όλα τα κόμματα και μάλιστα έτσι κινείται και το ΠΑΣΟΚ που βγήκε δυνατό από ένα συνέδριο και βγήκε με νέα δεδομένα και έναν νέο πρόεδρο που προς κάθε κατεύθυνση ξεκαθαρίζει το τοπίο, δίδει το στίγμα για ένα νέο ΠΑΣΟΚ που θέλει να διεκδικήσει αυτό που του ανήκει στην ελληνική κοινωνία και αυτό θα γίνει.

Προσωπικά όλοι είμαστε σε ετοιμότητα και κανείς δεν μπορεί να κάνει λόγο για αιφνιδιασμό. Ήδη υπάρχει κινητικότητα. Ήδη υπάρχει ετοιμασία και εγώ προσωπικά συμμετέχω πλέον σε αυτή την ιστορία. Από στην στιγμή που είμαι στο πολιτικό γίγνεσθαι πιστεύω ότι όλη αυτή η ιστορία θα μας βρει θετικά και όχι αρνητικά. Το λέω ξανά ότι υπάρχει ένα θέμα στην χώρα και ελπίζω να μην κάνουν κάποια κίνηση εντυπωσιασμού στην Τουρκία προκειμένου να ενισχυθούν εσωτερικά και έρθουμε και το πληρώσουμε εμείς ως χώρα. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Όλα εξαρτώνται από μια σπίθα οπότε ας δούμε τις εξελίξεις. Πάντως είναι έτοιμο το κόμμα μας και προσωπικά έτοιμος είμαι και εγώ” τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΔικαιώθηκαν όσοι ήθελαν ανοιχτή την αυλή του 25ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας
Επόμενο άρθροΣωτήρης Παπαδόπουλος: Η ΝΔ ακόμη και αν ασχοληθεί τώρα με τα αυτοδιοικητικά, νομίζω απλά ότι το παιχνίδι έχει χαθεί!