Το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα όσα ισχυρίστηκαν στις αρχές τόσο ο 16χρονος όσο και ο 36χρονος σύντροφος της μητέρας του, ο οποίος προφυλακίστηκε για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του ανήλικου αγοριού και την απόπειρα βιασμού του 15χρονου φίλου του θύματος, στη Δράμα.

Ο 16χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι η πρώτη φορά που τον κακοποίησε ο σύντροφος της μητέρας του ήταν τον Μάϊο του 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», το αγόρι περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι κάθε φορά που τον προσέγγιζε ο δράστης ήταν μεθυσμένος και έψαχνε αφορμές για να μπει στο δωμάτιό του. Όπως είπε, όταν έλειπε η μητέρα του, ήταν κουρασμένη ή κοιμόταν, έβρισκε αφορμή για να μπει στο δωμάτιό του.

Ο 16χρονος φέρεται να ανέφερε, επίσης, ότι δεν είχε μιλήσει έως τώρα γιατί «φοβόταν μην πάθει κακό η μητέρα του», καθώς, όπως είπε, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.

«Όλα είναι ψέματα» ισχυρίζεται ο 36χρονος

Από την πλευρά του, ο 36χρονος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι τα δύο ανήλικα παιδιά λένε ψέματα και πως ήθελαν να τον εκδικηθούν.

Δράμα: «Άρχισε να ασελγεί στον γιο μου» – Οι φρικιαστικές αποκαλύψεις της μητέρας του 15χρονου
Αναλυτικά, μεταδόθηκε στην ίδια εκπομπή:

«η καταγγελία δεν ισχύει. Όλα είναι ψέματα. Ο 16χρονος δεν συμπαθούσε ούτε τον 36χρονο, ούτε τον πατέρα του. Με την μητέρα του 16χρονου, ο κατηγορούμενος διατηρούσε σχέση από το 2020. Από τον Απρίλη του 2021 εκείνη πήγε στο σπίτι του για να συζήσουν. Τον Σεπτέμβριο του 2021 πήγε και ο γιος της για να μείνουν όλοι μαζί.

Ο 16χρονος δεν τα πήγαινε καλά με τον πατέρα του κατηγορούμενου και συνέχεια του αντιμιλούσε. Ο 36χρονος δεν μάλωνε ποτέ με τον 16χρονο, αντίθετα έπαιρνε πάντα το μέρος του. Για τον φίλο του 16χρονου υποστηρίζει ότι τον γνώρισε το τελευταίο διάστημα και δεν είχαν προηγούμενα.

Πριν από περίπου δυο χρόνια ο κατηγορούμενος γνώρισε την μητέρα του 15χρονου μέσω παρέας. Τους είχαν συλλάβει για μέθη, ενώ εκείνη οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του κατηγορούμενου και εξαιτίας αυτού η μητέρα του 15χρονου είχε αντιδικία με τον πατέρα του κατηγορούμενου».

Για το επίμαχο βράδυ των Χριστουγέννων, που ο 15χρονος καταγγέλλει ότι ο κατηγορούμενος επιχείρησε να τον βιάσει, ο 36χρονος υποστηρίζει ότι βγήκε βόλτα με την σύντροφό του, τον πατέρα της και τα δύο ανήλικα παιδιά και στη συνέχεια διανυκτέρευσαν στο σπίτι της μητέρας της συντρόφου του.

«Εκείνον τον έβαλαν να κοιμηθεί με τον 15χρονο. Η σύντροφός του κοιμήθηκε με την μητέρα της και ο 16χρονος με τον παππού του. Την επόμενη ημέρα ο 15χρονος τον κατήγγειλε ότι τον άγγιξε.

Εκείνος δεν έκανε τίποτα από όσα τον καταγγέλλει, όλα είναι ψέματα. Υποστηρίζει ότι το έκαναν τα δυο παιδιά για να τον εκδικηθούν.

Τον 16χρονο δεν τον έχει πειράξει ποτέ, τον έχει μαλώσει μόνο με τα λόγια, γιατί του έκαναν κάποια παράπονα στο χωριό ότι ήταν παραβατικός.

Εκείνος και η σύντροφός του μάλωναν τον 16χρονο γιατί είχε μπλέξει με κακές παρέες», μεταδόθηκε στην εκπομπή.

Σε άλλο σημείο, αναφέρεται από πλευράς του κατηγορούμενου ότι ο 16χρονος «δεν ήταν καλό παιδί στο σχολείο» και πως «είπαν ότι παλιότερα κάποιος τον είχε πειράξει πολύ πριν ο κατηγορούμενος γνωρίσει τη μητέρα του». Υποστηρίζει, δε, ο 36χρονος ότι όλοι μαζί πήγαιναν σε παιδοψυχολόγο και υπογραμμίζει το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν έχει γίνει μήνυση από την σύντροφό του ούτε από την μητέρα της.

Προηγούμενο άρθροΕγκρίθηκαν ο προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα της ΔΕΥΑΚ για το 2023, δηλώσεις Α. Χρόνη
Επόμενο άρθροΥπογραφή σύμβασης για το έργο “Βελτίωση προσβασιμότητας σε αγροτική οδοποιία του Δήμου Καβάλας”