Ο Δημήτρης Καιρίδης είναι Έλληνας τακτικός καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Αθήνα είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τα των εκλογών και όχι μόνο. Σχετικά ο ίδιος δήλωσε ότι «Πραγματικά είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια πολύ ωραία εκδήλωση εδώ στο Καστρί….

“Διλήμματα και προκλήσεις στην πορεία προς τις εκλογές” ο τίτλος της.

Έτσι το βράδυ στο Καστρί, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και εγώ, προσκεκλημένοι του Ινστιτούτου Hanns-Seidel-Stiftung των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών, συζητήσαμε για το διακύβευμα των προσεχών εκλογών. Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε ενωμένοι και κάνουμε εκδηλώσεις όλοι μαζί και ας είμαστε όλοι στο κυνήγι του σταυρού.

Αυτό το φιλικό κλίμα και ο πολιτικός πολιτισμός της βραδιάς, έδειξαν ότι έγινε σε υψηλού επιπέδου εκδήλωση στην Αθήνα. Μιλήσαμε για τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης αλλά και για το μεγάλο διακύβευμα, τις εκλογές που έρχονται».

ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Και πρόσθεσε πως «Με τον Κωστή και τον Θόδωρο χαίρεται κανείς να συζητά αφού είναι πολιτικοί με άποψη, εμπειρία και πολιτικό πολιτισμό. Ενωμένη, η Νέα Δημοκρατία θα δώσει νικηφόρα τη μάχη για την Ελλάδα της αισιοδοξίας και της ανάπτυξης. Η μεγάλη και ένθερμη συμμετοχή του κόσμου αποτελεί προάγγελο της νικηφόρου πορείας μας. Μπαίνουμε στην καθαρή προεκλογική περίοδο πια”.

Ο ίδιος εξέφρασε και ευχαριστίες σημειώνοντας ότι “Ευχαριστώ από καρδιάς τη Τζένη Καπέλλου, διευθύντρια του γραφείου Αθηνών του Hanns Seidel, την εξαιρετική δημοσιογράφο Αλεξία Κουλούρη που συντόνισε τη συζήτηση και όλες τις φίλες και φίλους που βρέθηκαν κοντά μας”.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο απο τους κατοίκους του Παληού στον Μακάριο Λαζαρίδη
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο των κατοίκων του Παληού στον Νίκο Παναγιωτόπουλο