Δεκτή έκανε την παραίτηση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, Νίκου Λιάτση, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξνθός.

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο σχετικό ΦΕΚ 131 στις 15 Μαρτίου 2019, χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Λιάτση, σε αυτή την απόφαση, αναμένουμε να δοθεί στην δημοσιότητα το τελικό κείμενο της παραιτήσεως του, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος πριν λίγο καιρό όταν και συζητιόταν έντονα η φημολογία μέχρι τότε της παραίτησης του ή μη.

Η πληροφορία ήρθε από τον βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη για την οποία έκανε και σχετική ανάρτηση στην σελίδα του.

Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος διοικητής ήταν στη θέση του διοικητή του Γ.Ν. Δράμας επί δυόμιση χρόνια, έχει πτυχίο τεχνολογικής εκπαίδευσης από το ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Καβάλας και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΜΒΑ στη διοίκηση επιχειρήσεων και είχε  εργαστεί επί σειρά ετών στο υπουργείο Εργασίας-ΟΑΕΔ στους κλάδους διοικητικού και πληροφορικής. Επίσης είχε διατελέσει σύμβουλος Υποστήριξης – Καθοδήγησης με αντικείμενο την εκπαίδευση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΜΜΕ στην χρήση των υπηρεσιών Διαδικτύου και διαθέτει μακρά εμπειρία διδασκαλίας σε Πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

dramini.gr

Προηγούμενο άρθροΣτον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Άννα Κορακάκη
Επόμενο άρθρο«H Μακεδονία κατά την Οθωμανική Αυτοκρατορία» , θέμα που παρουσίασε ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας, με την ευκαιρία των εορτασμών της 25ης Μαρτίου